Apple

iPad 3

Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • GEEN data verlies
 • 12 maanden garantie
 • Gecertificeerde monteurs
 • 7 dagen open
 • Met of zonder afspraak
 • Meer dan 15 jaar ervaring

iPad 3 Reparaties GSM Dokter in Rotterdam

U wilt uw toestel snel en goed gerepareerd terug en daar zorgen wij bij GSM Dokter dagelijks voor. Sterker nog, u kunt wachten terwijl wij uw iPad 3 vakkundig repareren. Onze winkel biedt voldoende ruimte om op uw toestel te wachten en om te genieten van een lekkere kop koffie. Alle reparaties aan uw toestel worden door gecertificeerde monteurs uitgevoerd met alleen originele Apple onderdelen. Stel uw reparatie daarom niet uit en voorkom ergere schade, kom vandaag nog langs bij GSM Dokter. Wij repareren uw toestel waardoor u weer kunt genieten van uw iPad 3. Lees meer

iPad 3 Scherm Reparatie in Rotterdam

Heeft u een probleem met uw iPad 3 en wilt u een snelle oplossing? Voor een professionele reparatie aan uw iPad 3 bent u bij GSM Dokter aan het juiste adres. Een reparatie voor een gebroken scherm is in bijna alle gevallen binnen 30 minuten voor u geregeld.

Schermreparaties aan uw iPad 3 zijn in de volgende gevallen van toepassing:

 • Uw scherm laten vervangen wegens een ongeluk of onjuist gebruik.
 • Het scherm van uw iPad 3 is beschadigd door drukschade.
 • Het scherm reageert niet meer en/of uw iPad 3 scherm blijft volledig zwart.
 • U heeft een vlek op het LCD scherm waardoor uw weergave niet meer goed is.

Als uw iPad 3 behalve aan het scherm ook nog andere schades heeft, vindt u hieronder wat de reparatiekosten zijn. Deze worden uitgevoerd met originele Apple onderdelen door een gecertificeerde monteur van de GSM Dokter.

Over iPad 3

De iPad 3 verscheen in 2012 en was de eerste iPad met een retina scherm. Het scherm is 9,7 inch en heeft een hoge resolutie van 2048 bij 1536 pixels. Dit zorgt voor een hoge pixeldichtheid, waardoor afzonderlijke beeldpuntjes nauwelijks te onderscheiden zijn. Het display produceert fraaie beelden en is zeer geschikt voor het bekijken van video’s en spelen van games. De iPad 3 wordt aangedreven door de Apple A5X-chip met een 1GHz dual-core processor. Ook is er 1GB aan werkgeheugen en 16GB/32GB/64GB opslagruimte aanwezig.

Garantie en verzekering voor iPad 3 reparaties

GSM Dokter investeert alleen in kwaliteit en gebruikt originele Apple onderdelen voor uw iPad 3. Daarnaast zijn al onze monteurs opgeleid en gecertificeerd om alle reparaties vakkundig uit te voeren. Voor alle reparaties aan uw iPad 3 geldt dat u bij ons 3 maanden garantie krijgt. Vergeet ook niet om uw inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering te raadplegen. In veel gevallen bent u verzekerd voor schade aan uw iPad 3. Mocht u voor uw verzekering een factuur of offerte willen ontvangen, dan leveren wij deze uiteraard aan u aan.

Bel ons vandaag nog op 010 260 00 28 voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor een telefoon reparatie in Rotterdam.