Playstation reparatie

Playstation 4

Playstation 4 reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Ook de populaire PS4 game consoles raken soms defect. Ga daarom voor een professionele, vakkundige en bovenal snelle PS4 reparatie langs bij de GSM Dokter. Wij krijgen bijna alles weer aan de praat: game consoles, laptops, smartphones en tablets. Ons enthousiaste team werkt in onze winkel in Rotterdam dagelijks aan het beter maken van de devices van onze klanten. Altijd met originele onderdelen, dezelfde dag klaar en met 12 maanden garantie. Wat wilt u nog meer? Lees meer

PS4 reparatie bij GSM Dokter

Heeft u een probleem met uw Playstation 4 en wilt u een snelle oplossing? Voor professionele Playstation reparaties bent u bij GSM Dokter aan het juiste adres. De meeste reparaties zijn binnen 1 dag klaar en soms al terwijl u wacht, afhankelijk van hoe ernstig het probleem is. Dit geldt ook voor een Xbox One reparatie, maar ook voor andere producten van de merken: Apple, Samsung, Google, Microsoft, Nintendo, Huawei, OnePlus, Xiaomi en OPPO.

Met onderstaande problemen kunnen wij u helpen:

 • De Playstation maakt veel geluid. Alsof ‘ie wil opstijgen. In dit geval is een grondige onderhoudsbeurt nodig.
 • De HDMI-/USB-poort van uw Playstation is defect.
 • Uw Playstation leest geen cd’s meer of produceert veel geluid. Kan komen door stof of door het verkeerd laden en plaatsen van cd’s.
 • De blu-ray laser lens of blu-ray drive is defect.
 • Uw Playstation gaat helemaal niet aan.
 • Playstation is traag, start niet op of gaat direct weer uit en geeft een error/foutmelding. Dit kunnen we vaak verhelpen door een nieuwe harde schijf te plaatsen.
 • De Playstation heeft vochtschade gehad. Niet aanzetten en snel mee langskomen om erger te voorkomen. Vocht en electronica gaan niet samen. Haal de stekker eruit en voorkom kortsluiting.
 • De harde schijf vervangen, uitbreiden of de firmware upgraden.
 • De Dualshock 4 controller wil niet connecten met de Playstation.

PS4 HDMI poort reparatie

Problemen met de HDMI-poort komen vaak voor bij de PS4. Vaak heeft dit te maken met het verkeerd aansluiten van de HDMI-kabel. De HDMI-poort is niet altijd zichtbaar beschadigd, maar wanneer deze defect is merkt u dit onder andere aan de volgende symptomen:

 • De Playstation geeft zwart beeld of zelfs helemaal geen beeld.
 • Het beeld is slecht, u ziet veel ruis of het beeld is vervormd.
 • Na inschakeling van de PS4 blijft het indicatorlampje wit en er verschijnt geen beeld.
 • Verbogen koperen pin aan de binnenkant van de HDMI-aansluiting.

Merkt u een van deze problemen? Kom dan langs. Een HDMI-poort reparatie kunt u onderstaand vinden, daar is de prijs berekend.

PS4 controller reparatie

Last van problemen met de controller? Doen de analoge sticks of de knoppen het niet meer goed of willen de controllers niet meer connecten? Dan kan reparatie nodig zijn. Dit zijn de meest voorkomende problemen:

 • Stick drift: De sticks van de controller lijken uit zichzelf te bewegen.
 • De sticks of knoppen bewegen niet meer goed of zitten vast.
 • Controllers laden niet meer, kunnen geen verbinding maken.
 • Controllers gaan niet meer aan.

PS4 Pro reparatie

Naast de PS4 repareren wij ook de PS4 Pro. Dus ook wanneer u problemen ervaart met de Pro versie van de PS4 bent u bij ons aan het goede adres. Een lawaaiige PS4 Pro komt vaak voor, de grafische kaart van de PS4 Pro is krachtige en de PS4 is een stukje groter waardoor de kans op geluidsoverlast groter is. Kom daarom op tijd langs voor reiniging en een onderhoudsbeurt.

PS4 reparatie Rotterdam

Wij voeren al bijna 15 jaar reparaties uit aan Gameconsoles. Als u problemen heeft met uw Playstation, Xbox of Nintendo neem dan gerust contact op met ons voor meer informatie. Bel ons vandaag nog op 010 260 00 28 voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor een Playstation reparatie in Rotterdam.

PS4 opsturen voor reparatie

Bent u niet in de gelegenheid om persoonlijk langs te komen in onze winkel? Geen probleem. Dan kunt u gebruik maken van onze opstuur-service. Stuur uw Playstation op. Wij repareren ‘m en dan gaat ‘ie meestal dezelfde dag nog weer retour zodat u, maar enkele dagen zonder zit. Maak nu een afspraak en wij sturen u verdere instructies per mail.

Playstation 4 reparatie

Ook de PS4 slim kunt u bij ons laten herstellen. De compactere versie van de PS 4 lijkt sterk op z’n grotere broers en heeft daardoor veel van dezelfde type reparaties nodig. De meest voorkomende problemen zijn defecte HDMI-poorten, problemen met de blu-ray drive en ophoping van stof waardoor de Playstation lawaaiig wordt. Bekijk alle mogelijke reparaties in de lijst en meld meteen uw reparatie aan indien uw Playstation 4 mankementen vertoont.

Playstation onderhoudsbeurt/chemische reiniging

Heeft u een Sony Playstation 4 die niet meer zo snel is als eerst? Of hoort u ineens harde blaasgeluiden uit uw Playstation komen? Geen paniek. Het kan zijn dat de binnenkant van uw Playstation verstopt zit met stof, waardoor deze niet meer goed kan ventileren. Na verloop van tijd raden we aan om uw Playstation goed te laten reinigen en stofvrij te maken zodat de herrie verleden tijd is. Tijdens een onderhoudsbeurt kijken onze monteurs uw Playstation helemaal na, reinigen ze ‘m en vernieuwen ze ook de koelpasta op het moederbord om de kans op oververhitting te verminderen bij langdurig gamen. Een onderhoudsbeurt/chemische reiniging kan dan geen kwaad.

Garantie en verzekering voor reparaties

GSM Dokter investeert alleen in kwaliteit en gebruikt originele Playstation onderdelen. Daarnaast zijn al onze monteurs opgeleid en gecertificeerd om alle reparaties vakkundig uit te voeren. Als u ons uw Playstation laat repareren krijgt u standaard 12 maanden garantie. Vergeet ook niet om uw inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering te checken. In veel gevallen bent u verzekerd voor schade aan uw elektronica. Mocht u voor uw verzekering een factuur, offerte of schaderapport nodig hebben, dan leveren wij deze uiteraard aan.

Selecteer een reparatie

500GB Harde Schijf 500GB Harde schijf €109

Start niet goed door, blijft hangen of werkt heel traag. Uitbreiden van geheugen mogelijk

1TB Harde Schijf 1TB Harde Schijf €139

Start niet goed door, blijft hangen of werkt heel traag. Uitbreiden van geheugen mogelijk

Oplaadconnector dock unit €29

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €79

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

HDMI Ingang HDMI Poort Ingang €79

Geeft geen beeld of pinnetjes zijn kapot aan de binnenkant. Ook bekend als “White light of dead”

CD Driver reparatie Rotterdam CD Driver €99

Leest geen CD’s

Voeding reparatie in Rotterdam Voeding €119

Gaat helemaal niet aan, meestal gevolg van stroomstoring.

Fan Fan €79

Fan draait niet, raakt overhit en valt uit of blaast te hard

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.