PlayStation reparatie

PlayStation 4

Playstation 4 reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • Erkende Apple Reparateur
  • Gecertificeerde monteurs
  • Met of zonder afspraak
  • GEEN data verlies
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Beste prijs garantie
  • 12 maanden garantie
  • 7 dagen open

PlayStation 4 Reparatie

Bij GSM Dokter Rotterdam staan we klaar om uw PlayStation 4 (PS4) te repareren, ongeacht het probleem. Of u nu een fervente gamer bent of uw PS4 als multimedia-apparaat gebruikt, wij begrijpen het belang van een betrouwbare console. Ons team is gespecialiseerd in een breed assortiment aan PS4-reparaties, van controller problemen tot complexe hardware-issues. Onze expertise strekt zich uit tot de nieuwste modellen en meest voorkomende defecten. We zetten onze kennis en moderne apparatuur in om ervoor te zorgen dat uw PS4 snel weer optimaal functioneert. Vertrouw op GSM Dokter voor snelle, effectieve en betrouwbare PlayStation 4 reparaties. Lees meer  

Diagnose en probleemoplossing voor PS4

Elke PS4 reparatie begint met een grondige diagnose om de exacte oorzaak van het probleem vast te stellen. Dit stelt ons in staat om niet alleen oppervlakkige problemen aan te pakken, maar ook dieperliggende kwesties die de prestaties van uw PlayStation 4 kunnen beïnvloeden. Of het nu gaat om storingen in de voeding, fouten in de grafische verwerking, of problemen met de koeling, ons team heeft de expertise om een breed assortiment aan PS4-problemen te identificeren en effectief op te lossen. Deze diepgaande benadering garandeert dat uw PS4 na de reparatie niet alleen functioneert zoals verwacht, maar ook een verbeterde en langdurige prestatie levert. Met GSM Dokter kiest u voor een betrouwbare en grondige aanpak van uw PS4 reparaties.

PS4 controller reparatie

Een defecte PS4 controller kan uw spelervaring aanzienlijk beïnvloeden. Onze PS4 controller reparatie omvat alles, van het vervangen van knoppen tot het oplossen van connectiviteitsproblemen. Daarom inspecteren we niet alleen de externe componenten zoals knoppen en joysticks, maar kijken we ook naar interne aspecten zoals de printplaat en connectoren. Of het nu gaat om slijtage van de knoppen, problemen met de analoge sticks, of een defecte USB-aansluiting, ons team heeft de expertise om een breed assortiment aan controller problemen aan te pakken. We streven ernaar om de functionaliteit van uw PS4-controller volledig te herstellen, zodat u ongestoord kunt terugkeren naar uw favoriete games. Met onze gespecialiseerde reparatiediensten kunt u erop vertrouwen dat uw PS4-controller in de beste handen is.

HDMI poort reparatie voor PS4

Problemen met de HDMI-poort kunnen leiden tot beeld- en geluidsproblemen op uw PS4. Onze HDMI poort reparatie voor PS4 is erop gericht deze kwesties snel en effectief op te lossen, zodat u weer volop kunt genieten van uw gaming-ervaring. We vervangen beschadigde onderdelen en zorgen voor een stabiele verbinding, zodat uw PS4 weer optimaal presteert. We richten ons op een duurzame oplossing, zodat u niet alleen op korte termijn, maar ook in de toekomst geen hinder ondervindt van HDMI-gerelateerde problemen. Met onze expertise in PS4 HDMI-poort reparatie zorgen we ervoor dat u weer zonder problemen kunt genieten van helder beeld en geluid tijdens het gamen.

PS4 koelpasta vervanging

Oververhitting kan een groot probleem zijn voor PS4-consoles. Het vervangen van de koelpasta is een belangrijke procedure om uw systeem koel te houden en de prestaties te optimaliseren. Oververhitting is een veelvoorkomend probleem dat niet alleen de gameplay kan beïnvloeden, maar op lange termijn ook tot ernstige hardware problemen kan leiden. Onze service voor het vervangen van PS4 koelpasta omvat het zorgvuldig verwijderen van oude pasta en het aanbrengen van hoogwaardige nieuwe koelpasta. Dit verbetert de warmtegeleiding tussen de processor en de koelcomponenten, waardoor uw PS4 efficiënter en stiller werkt. Dit proces helpt niet alleen om oververhitting te voorkomen, maar verlengt ook de levensduur van uw console. Het regelmatig vervangen van de koelpasta is een belangrijke stap in het onderhoud van uw PS4 om optimale prestaties te garanderen. 

Harde schijf vervangen in PS4 Slim

Na verloop van tijd kan de behoefte ontstaan om meer opslagruimte toe te voegen aan uw PS4 Slim. Onze service voor het vervangen van de PS4 Slim harde schijf biedt een ideale oplossing voor gamers die behoefte hebben aan meer ruimte voor games, apps en media. Deze service omvat niet alleen het vervangen van de oude harde schijf door een nieuwe met grotere capaciteit, maar ook het zorgvuldig overzetten van uw bestaande gegevens om geen waardevolle data te verliezen. Het upgraden naar een grotere of zelfs snellere schijf kan de algehele prestaties van uw systeem aanzienlijk verbeteren, waardoor laadtijden worden verminderd en de console efficiënter werkt. Onze technici gebruiken betrouwbare en compatibele harde schijven voor de PS4 Slim, en zorgen ervoor dat de installatie soepel en zonder problemen verloopt. 

Waarom kiezen voor GSM Dokter?

Bij GSM Dokter Rotterdam kiest u voor een ervaren en betrouwbare service voor uw PS4 reparaties. Onze technici hebben uitgebreide kennis van de PS4 en gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen voor uw reparaties. Onze technici zijn niet alleen bedreven in de standaard PS4 reparaties, maar hebben ook de vaardigheden om complexe problemen aan te pakken, zoals problemen met de HDMI-poort of de harde schijf. We begrijpen de details van verschillende PS4-modellen, waaronder de PS4 Slim en PS4 Pro, en passen onze reparatiemethoden dienovereenkomstig aan. Deze aandacht voor detail zorgt ervoor dat elke reparatie met de hoogste zorg wordt uitgevoerd, ongeacht het probleem. We gebruiken alleen onderdelen van hoge kwaliteit voor alle reparaties, van controller problemen tot meer uitgebreide interne problemen, en garanderen zo de beste prestaties en duurzaamheid van uw console. 

Garantie en kwaliteitsverzekering 

Bij GSM Dokter Rotterdam begrijpen we hoe belangrijk het is om vertrouwen te hebben in de reparaties die we uitvoeren. Daarom staan we volledig achter de kwaliteit van ons werk en bieden we een sterke garantie op elke PS4 reparatie. Deze garantie is niet alleen een bewijs van onze toewijding aan hoogwaardige reparaties, maar het geeft u ook gemoedsrust na de service. Onze technici hebben uitgebreide kennis van de PS4 en gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen voor uw reparaties. We streven ernaar om uw console in optimale staat te herstellen, zodat u weer volop kunt genieten van uw gaming-ervaring. Mocht er onverhoopt toch een probleem optreden na de reparatie, dan staat onze garantie garant voor een passende oplossing. Met onze garantie en kwaliteitsverzekering kunt u met vertrouwen uw PS4 reparatie aan ons toevertrouwen. 

Kostenindicatie en doorlooptijden

Bij GSM Dokter Rotterdam begrijpen we dat de kosten en doorlooptijden van PS4 reparaties voor onze klanten van belang zijn. Daarom hanteren we een transparant prijsbeleid, zodat u precies weet wat u kunt verwachten voor uw reparatiekosten. We geloven in eerlijke en betaalbare tarieven voor hoogwaardige reparaties. Daarnaast begrijpen we dat u uw PS4 snel wilt terugkrijgen, zodat u uw favoriete games kunt spelen. Daarom streven we ernaar om uw console efficiënt en binnen redelijke doorlooptijden te repareren. Ons team van ervaren technici werkt hard om ervoor te zorgen dat u niet lang zonder uw geliefde apparaat hoeft te zijn, en we streven ernaar om uw gaming ervaring zo snel mogelijk te herstellen.

Eenvoudig een PS4 reparatie afspraak maken

Het inplannen van een reparatie voor uw PS4 is bij ons eenvoudig en handig. U heeft verschillende opties om een afspraak te maken: online, telefonisch of door persoonlijk langs te komen in onze winkel in Rotterdam. We begrijpen dat uw tijd waardevol is, daarom streven we ernaar om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ons ervaren team staat altijd klaar om u te helpen met al uw PS4 reparatie behoeften, of het nu gaat om controller reparatie, HDMI-poort reparatie, koelpasta vervanging of harde schijf vervanging.

Selecteer een reparatie

500GB Harde Schijf 500GB Harde schijf €109

Start niet goed door, blijft hangen of werkt heel traag. Uitbreiden van geheugen mogelijk

1TB Harde Schijf 1TB Harde Schijf €139

Start niet goed door, blijft hangen of werkt heel traag. Uitbreiden van geheugen mogelijk

Oplaadconnector dock unit €29

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €79

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

HDMI Ingang HDMI Poort Ingang €79

Geeft geen beeld of pinnetjes zijn kapot aan de binnenkant. Ook bekend als “White light of dead”

CD Driver reparatie Rotterdam CD Driver €99

Leest geen CD’s

Voeding reparatie in Rotterdam Voeding €119

Gaat helemaal niet aan, meestal gevolg van stroomstoring.

Fan Fan €79

Fan draait niet, raakt overhit en valt uit of blaast te hard

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.