Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • Erkende Apple Reparateur
  • Gecertificeerde monteurs
  • Met of zonder afspraak
  • GEEN data verlies
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Beste prijs garantie
  • 12 maanden garantie
  • 7 dagen open

Laptop Reparatie Rotterdam

Laptop kapot? GSM Dokter in Rotterdam, waar we al meer dan 15 jaar laptops nieuw leven inblazen! Onze gepassioneerde monteurs zijn gespecialiseerd in de reparatie van verschillende merken zoals ASUS, HP, Acer, Dell, Lenovo, Toshiba, MSI, Surface en natuurlijk Apple.

Of je nu een gebroken laptop scherm hebt na een ongelukkige val, een oplaadpunt dat niet meer werkt omdat je de stekker er net iets te vaak verkeerd in hebt gestoken, een laptop batterij die zo snel leegloopt dat je laptop bijna alleen aan de lader werkt, of als je laptop een onverwachte duik heeft genomen met waterschade als gevolg, wij staan klaar om te helpen!

Bij GSM Dokter begrijpen we hoe belangrijk je laptop is in je dagelijks leven. Daarom streven we ernaar om reparaties snel en met een glimlach uit te voeren. We willen niet alleen dat je laptop weer werkt, maar dat je er ook blij van wordt!

Onze vriendelijke technici staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je laptop weer in topconditie te brengen. En het beste van alles? Onze service is 7 dagen beschikbaar in Rotterdam en de omgeving, dus je hoeft nooit ver te reizen om je laptop te laten repareren.

Voorkom verdere schade door uitstel van reparatie. Neem vandaag nog contact met ons op en laat GSM Dokter je helpen om je laptopproblemen te verhelpen, zodat je snel weer aan de slag kunt!

  Lees meer  

Laptop reparatie Rotterdam of opsturen

Voor laptopreparaties bent u zonder afspraak van harte welkom in onze winkel in hartje Rotterdam. Hier helpen we al meer dan 15 jaar onze klanten met reparaties aan hun laptops en andere devices. De meeste laptop reparaties zijn binnen een dag gerepareerd. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan bieden wij een opstuur service aan. U stuurt uw laptop naar ons op, wij kijken ernaar en nemen telefonisch contact met u op voor overleg over de reparatie en een schatting van de kosten. Vervolgens gaan onze reparateurs aan de slag: In de meeste gevallen sturen we uw gerepareerde laptop binnen 1 dag nog retour. Bovendien verloopt de verzending veilig en verzekerd via PostNL. Stuur vandaag nog je laptop op via onze opstuur pagina.

Laptop Reparatie bij GSM Dokter

In het geval van een defect aan jou laptop ben je bij GSM Dokter aan het juiste adres. Wij herstellen en onderhouden laptops van alle merken.

Waarom bij ons?

Gecertificeerde reparateurs: Onze technici zijn deskundig en hebben ruime ervaring in het repareren van laptops van verschillende merken.

Gebruik van originele onderdelen: Bij GSM Dokter gebruiken we alleen originele fabrieksonderdelen die voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden van de fabrikanten. Tenzij jij kiest voor een alternatief.

Geen dataverlies:  Persoonlijke gegevens blijven veilig tijdens de reparatie. Onze technici zorgen ervoor dat jou data intact blijft.

Voor alle laptopmerken: Of het nu gaat om een MacBook, Dell, HP, Lenovo, MSI, Samsung of een ander merk laptop, bij GSM Dokter staan we voor je klaar.

✓ Snel Klaar : De meeste reparaties kunnen direct worden uitgevoerd binnen 1 dag. En zonder afspraak ben je altijd welkom in onze winkel in Rotterdam.

12 maanden garantie: Op al onze reparaties bieden we standaard 12 maanden garantie.

Bij GSM Dokter ben je verzekerd van professionele service en hoogwaardige reparaties voor alle laptop problemen.

Laptop Scherm vervangen

Voor het vervangen van een laptopscherm ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een MacBook, Dell, HP, Lenovo, MSI, ACER, Asus, Samsung of een ander merk laptop, wij kunnen zelfde dag jou laptop voorzien van een gloednieuw scherm.

Laptop batterij vervangen

Zelfs de beste laptop batterij moet op den duur vervangen worden. Het is onvermijdelijk dat een batterij na verloop van tijd minder optimaal gaat werken. Dat merk je wanneer de batterij niet meer goed oplaadt, snel leeg raakt of vaker moet worden opgeladen. Als jou laptop batterij deze tekenen van slijtage begint te vertonen, kan het tijd zijn voor vervanging. Gelukkig is dit voor ons een relatief eenvoudige klus. Binnen 1 dag vervangen we de batterij, zodat jou laptop weer optimaal functioneert, alsof hij net uit de doos komt.

Voorkom verdere schade door uitstel van reparatie. Neem vandaag nog contact met ons op en laat GSM Dokter je helpen om je laptopproblemen te verhelpen, zodat je snel weer aan de slag kunt!