Nintendo reparatie

Nintendo Switch OLED

Nintendo Switch Reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

De Nintendo switch is de perfecte console. Ideaal voor onderweg of op vakantie, maar ook gewoon lekker thuis op de bank met z’n allen van de Switch genieten. Des te meer balen wanneer er iets mis mee is. Wanneer uw Switch kapot is of beschadigd kunt u voor een betrouwbare en snelle Nintendo switch reparatie terecht bij GSM Dokter. Hét adres in de regio Rotterdam voor vakkundige reparaties van allerlei devices, van Samsung smartphone tot Nintendo Switch console. Wij repareren zowel de Nintendo Switch, de Nintendo Switch Lite als de nieuwe Switch Oled consoles. Binnen no time. En we gebruiken daarbij uitsluitend hoge kwaliteit onderdelen die goedgekeurd zijn door Nintendo. Lees meer

Nintendo Switch Oled reparatie bij GSM dokter of opsturen

Is uw Nintendo switch stuk? Geen paniek. GSM Dokter repareert iedere Nintendo snel en professioneel. Maak direct een afspraak of neem contact op met onze experts voor de mogelijkheden. Een reparatie uit laten voeren zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft kan ook. Maak gebruik van onze opstuur service en stuur de Switch naar ons op voor een snelle reparatie. In de meeste gevallen zit u maar enkele dagen zonder. Dit geldt ook voor uw andere apparaten van Apple, Samsung, Microsoft, Xiaomi, Huawei, Playstation, Xbox of Google Pixel. Hoe werkt dit?[expand_content_link][expand_content]

 1. Kies via deze link uw toestel
 2. Doorloop de pagina’s
 3. Vul uw gegevens in
 4. Wij krijgen een bevestiging van uw aanvraag. Wij maken een verzendlabel voor u en sturen deze dan vervolgens naar u door.
 5. Print de verzendlabel uit. Plak de label op een verzenddoos (Zorg ervoor dat de telefoon goed verpakt zit in de doos). Breng deze vervolgens naar een PostNL punt bij u in de buurt.

Bel ons vandaag nog op 010 260 00 28 voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor een Nintendo Switch in Rotterdam.

Nintendo Switch controller reparatie

Controller van de Switch kapot? Door het urenlang gamen kan een controller stuk gaan of sporen van slijtage gaan vertonen. Zo kan het gebeuren dat een controller ‘gaat driften’ en uit zichzelf bewegingen gaat detecteren. Zelfs als de analoge thumbstick of de Joy-con niet aangeraakt wordt. Dit komt meestal door slijtage en kan verholpen worden door het vervangen van analoge thumbstick door een nieuwe. Soms reageert de controller helemaal niet meer goed of is de thumbstick lam geworden, ook dit komt vaak door het vele gamen. In enkele gevallen kan ook opnieuw kalibreren van de controllers het probleem oplossen.

Nintendo Switch joy con reparatie

Andere veelvoorkomende reparaties aan de Joy con zijn het vervangen van de accu/batterij of het vervangen van druktoetsen die niet meer reageren. Dit zijn gelukkig allemaal relatief eenvoudige problemen die we snel voor u kunnen verhelpen.

Nintendo Switch Oled scherm reparatie

Een veelgehoorde klacht is dat het touchscreen van de Nintendo switch, (touchscreen digitizer) niet meer goed reageert op aanraking. Bijvoorbeeld doordat er flinke krassen op zitten of doordat het display beschadigd is door een val. In dat geval is vervanging nodig. Ook kan zijn dat het LCD scherm defecten vertoont zoals dode pixels, zwarte vlekken, vreemde kleuren of strepen in het beeld, of wat het vaakst voorkomt, barsten door een val. In die gevallen is ook vervanging nodig. Geen zorgen! Schermreparaties of vervanging van het touchscreen behoren tot onze meest voorkomende reparaties en voeren wij snel en vakkundig voor u uit.

Nintendo Switch Oled USB-c reparatie

Door bijvoorbeeld een val of door het verkeerd aansluiten van een kabel kunnen de contacten/koperen pinnen in de USB-c poort van de Switch afbreken of los gaan zitten. Met als gevolg dat de Switch niet meer goed reageert als u hem wilt opladen of dat de Switch geen beeld of audio meer geeft als u hem in het docking station plaatst. Het is gelukkig een eenvoudig probleem dat we snel kunnen verhelpen door een nieuwe USB-c unit te plaatsen. Dat kan al vanaf €99.

Nintendo Switch Oled reparatie Rotterdam

GSM Dokter uit Rotterdam is een specialist op het gebied van reparatie van smartphones en andere devices zoals gameconsoles. Onze experts werken iedere dag weer met veel plezier aan het verhelpen van problemen en het goed onderhouden van de devices van onze klanten. Tot grote tevredenheid, want wij mogen ons al meer dan 15 jaar de expert uit Rotterdam en omstreken noemen. Ook gebruik maken van onze reparatie service? Plan dan meteen een reparatie in of loop eens binnen in de winkel, dat kan overigens gewoon zonder afspraak. We adviseren wel altijd om even een afspraak te maken, dan weet u zeker dat we tijd hebben.

Nintendo Switch Oled reparatie kosten

Over de kosten van Nintendo switch reparaties zijn wij transparant. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u de kosten meteen in beeld. Geef aan welke reparatie(s) u wilt laten uitvoeren en welk type Nintendo switch het om gaat en vrijwel direct ziet u waar u rekening mee moet houden.

Nintendo Switch Oled Reparatie

Heeft u een probleem met uw Nintendo Switch waardoor u reparatie overweegt? Voor een professionele reparatie aan uw Nintendo Switch bent u bij GSM Dokter aan het juiste adres.

Nintendo Switch reparatie is nodig wanneer u bijvoorbeeld de volgende problemen merkt:

 • De USB poort van uw Nintendo switch is defect.
 • De Nintendo switch leest geen game cards meer.
 • De Nintendo switch gaat niet meer aan/geeft geen beeld of geluid
 • De Nintendo switch heeft val of stoot schade
 • Het LCD scherm/display is beschadigd.
 • De Nintendo switch heeft vochtschade gehad.
 • De WiFi verbinding of Bluetooth verbinding werkt niet goed.
 • SD kaart of Micro SD kaart word niet gelezen/kapotte SD kaartslot.
 • Waterschade.
 • Problemen met het moederbord.

Maar ook als er iets anders is met uw Nintendo kunnen wij u misschien helpen. Breng hem langs zodat onze specialisten ernaar kunnen kijken en u kunnen vertellen wat de beste optie is. Daarna kunt u zelf besluiten of u de Switch wilt laten repareren of niet. Als u gaat voor reparatie kan dat uiteraard terwijl u er op wacht.

Garantie en verzekering voor reparaties

GSM Dokter investeert alleen in kwaliteit en gebruikt originele Nintendo Switch onderdelen. Daarnaast zijn al onze monteurs opgeleid en gecertificeerd om alle reparaties vakkundig uit te voeren. Voor alle reparaties aan uw Nintendo Switch geldt dat u bij ons 12 maanden garantie krijgt. Vergeet ook niet om uw inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering te raadplegen. In veel gevallen bent u verzekerd voor schade aan uw elektronica. Mocht u voor uw verzekering een factuur of offerte willen ontvangen, dan leveren wij deze uiteraard aan u aan.

Wij voeren al bijna 15 jaar reparaties uit aan Gameconsoles. Als u problemen heeft met uw Playstation, Xbox of Nintendo? Neem gerust contact op met ons voor meer informatie.

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €199

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Batterij €79

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Joy-Con herstel Joy-Con Herstel €29

Joy-Con gaat alle kanten op, leidt eigen leven of loopt vast tijdens het spelen.

Game Card Reader Game Card Reader €149

Leest geen spelletjes

Oplaadconnector dock unit €99

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €79

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.