Vind snel je reparatie
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Totaal prijs: €0

Geen tijd om zelf te komen of komt u niet uit de buurt?

Toestel opsturen gaat bij ons heel gemakkelijk. U kunt nu uw toestel verzekerd opsturen. Kies hierboven uw reparatie en ga naar het formulier. Wij maken een label aan voor u en versturen dit via de mail. Enige wat u hoeft te doen is het label uitprinten en plakken op uw pakketje. U hoeft niet te betalen voor het versturen van het pakketje naar ons. Dit is namelijk al betaald door ons bij het aanmaken van uw verzendlabel. Vervolgens levert u dit in bij een PostNL Punt bij u in de buurt en vanaf dat moment kunt u uw pakketje volgen met een Track and Trace code. Verdere instructies over toestel opsturen krijgt u in het bevestigingsmail.

Reparatie gelijk uitgevoerd en meestal zelfde dag retour

Nadat wij uw pakketje hebben ontvangen nemen wij telefonisch contact met u op om de eventuele kosten door te geven en na uw akkoord gaan wij direct aan de slag met de reparatie. Bijna alle reparaties hebben wij zelfde dag al afgerond en sturen het weer zelfde dag retour. Uw toestel pakken wij stevig in en versturen het weer verzekerd op via PostNL. Uiteraard ontvangt u weer een Track and Trace code waarmee u uw pakket kunt volgen! Voor al uw accessoires kunt u terecht bij GSMDokter.shop

Garantie en verzekering voor uw reparatie

GSM Dokter investeert alleen in kwaliteit en maakt gebruik van originele onderdelen voor alle reparaties. Daarnaast zijn al onze monteurs opgeleid en gecertificeerd om alle reparaties vakkundig te kunnen uitvoeren. Voor alle reparaties aan uw toestel geldt dat u bij ons 12 maanden garantie krijgt, normaal toch? Wist u dat u meestal bent verzekerd voor de schade aan uw elektronica. Vergeet daarom niet om uw inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering te raadplegen. In veel gevallen bent u verzekerd voor schade aan uw toestel. Mocht u voor uw verzekering een factuur of offerte willen ontvangen, dan leveren wij deze uiteraard graag aan u.

Bel ons vandaag nog op 010 260 00 28 voor meer informatie over toestel opsturen.