Vind snel je reparatie
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Totaal prijs: €0

Toestel opsturen voor Reparatie bij GSM Dokter Rotterdam

Heeft u geen tijd om langs onze winkel te komen? Of woont u niet in de buurt? Door gebruik te maken van de mogelijkheid om uw toestel op te sturen houdt u tijd over én bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige reparatie met originele onderdelen. Het kost u bovendien niets extra. 

GSM Dokter staat al meer dan 15 jaar bekend om onze betrouwbare en hoogwaardige reparatieservice. En het goede nieuws? U hoeft niet in Rotterdam te zijn om van onze diensten te profiteren! Met ons makkelijke toestel opsturen programma, maken we het voor iedereen mogelijk om hun apparaten weer als nieuw te laten werken.

Waarom kiezen voor toestel opsturen?

Heeft u een druk schema of woont u ver van onze winkel? Geen zorgen. Het opsturen van uw toestel voor reparatie bespaart u tijd en verzekert u van een kwalitatieve reparatie met originele onderdelen. Het kost u bovendien niets extra, en als kers op de taart krijgt u uw apparaat weer zo goed als nieuw terug.

Hoe werkt toestel opsturen?

 1. Vul het formulier in: Doorloop de stappen in het scherm. Laat ons weten om welk device het gaat. Selecteer de gewenste reparaties. Vul uw persoonlijke gegevens in.
 2. Pak je pakketje in: Maak uw toestel klaar voor verzending. Zorg voor een stevige verpakking.
 3. Plak label op het pakket: We maken een verzendlabel aan dat u op uw pakket kunt plakken.
 4. Verzend gratis: Lever uw pakket in bij een PostNL-punt in uw omgeving. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening.
 5. Contact: Na ontvangst nemen we contact met u op om de kosten en mogelijkheden te bespreken. Na akkoord gaan onze monteurs voor u aan de slag.
 6. Dezelfde dag retour: In 99% van de gevallen ronden we de reparatie dezelfde dag nog af en gaat uw toestel weer retour. 
 7. Uw toestel weer gloednieuw: Uw toestel wordt veilig teruggestuurd, en u kunt het pakket volgen via een PostNL Track & Trace-code.

 

Wat zijn de voordelen van toestel opsturen?

Wilt u zorgeloos uw toestel laten repareren zonder uw huis te verlaten? Dan is onze toestel opsturen service precies wat u zoekt! Hier zijn de cruciale voordelen die het niet alleen gemakkelijk maar ook de slimste keuze maken:

 • Bespaar tijd: Drukke agenda? Stuur uw toestel op en win tijd terug in uw dag.
 • Geen extra kosten: Verzend uw toestel naar ons zonder extra kosten te maken.
 • Topkwaliteit: Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen voor een duurzame reparatie.
 • Voor iedereen beschikbaar: Of u nu in Rotterdam of elders in Nederland woont, onze service is voor iedereen toegankelijk.
 • Snel en veilig: We zorgen ervoor dat uw toestel vaak dezelfde dag nog gerepareerd en teruggestuurd wordt.

Kies voor het gemak en de betrouwbaarheid van GSM Dokter’s toestel opsturen service. Het is niet zomaar een optie; het is een slimme keuze voor kwaliteit en gemak.

Garantie en verzekering

Bij GSM Dokter werken alleen gecertificeerde monteurs die gebruikmaken van originele onderdelen. Daarom krijgt u op alle reparaties een standaard garantie van 12 maanden. Heeft u een verzekering die schade aan uw smartphone dekt? Neem dan contact met ons op voor de benodigde documentatie om uw claim te kunnen indienen.

Heeft u nog vragen? We staan u graag te woord via telefoonnummer 010 260 00 28 of via het contactformulier op onze website.

Geef uw toestel een tweede leven en maak gebruik van onze toestel opsturen service. Want bij GSM Dokter, draait alles om kwaliteit en klanttevredenheid.