OnePlus 7

Waarom GSM Dokter?

 • Originele onderdelen
 • GEEN data verlies
 • 12 maanden garantie
 • Gecertificeerde monteurs
 • 7 dagen open
 • Met of zonder afspraak

Uw offerte

Je reparatie

 • Merk:OnePlus
 • Model:OnePlus 7
 • Reparaties:
  • Totaal prijs:

OnePlus 7 Reparatie GSM Dokter

OnePlus 7 reparatie GSM Dokter in Rotterdam Centrum met originele onderdelen en al meer dan 15 jaar ervaring. Plan een afspraak in en laat uw telefoon weer uit zien als nieuw. Meest voorkomende reparatie voor uw telefoon is toch het scherm die kapot gaat na een ongelukkige val. Gelukkig is dit bij ons snel en vakkundig gerepareerd! Bij ons bent u uw toestel geen 2 weken kwijt, maar kunt u erop wachten. Kom dus langs voor een scherm reparatie of als u een andere probleem heeft met uw OnePlus. Op het moment dat u geniet van onze heerlijke koffie gaan wij aan de slag met uw toestel. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 010 260 00 28. Ook helpen wij u zonder afspraak! Eigenlijk heel normaal, toch?
Lees meer

OnePlus 7 Batterij reparatie

Loopt de batterij van uw OnePlus snel leeg? Ook dit is een bekende probleem. kom langs in ons filiaal in Rotterdam Centrum GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A en wij zullen dit voor u kosteloos opmeten. Indien nodig kunnen wij uw OnePlus batterij vervangen. U bent uw toestel maar een half uur kwijt dus u mag erop wachten. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

OnePlus 7 Reparatie Opsturen

Bent u niet in de gelegenheid om uw OnePlus 7 zelf af te geven? Ook dit is geen probleem. Stuur uw toestel op met de beschrijving van het probleem en wij sturen het weer gerepareerd terug. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier  of bel naar 010 260 00 28.

Verzekeringswerk?

Wist u dat de meeste reparatie ook onder uw inboedel verzekering vallen? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte bij onze filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, deze kunnen wij snel voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw inboedel, reis of aansprakelijkheids verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Reparaties OnePlus 7

OnePlus 7 Accu Unit

Prijs: € 99,-

OnePlus 7 Compleet Scherm Unit

Prijs: € 299,-

OnePlus 7 Origineel Back Cover

Prijs: € 99,-

OnePlus 7 Koptelefoon aansluiting kabel

Prijs: € 99,-

OnePlus 7 Oplaadconnector Dock unit

Prijs: € 99,-

OnePlus 7 Oor Speaker Unit

Prijs: € 99,-

OnePlus 7 Camera Module Front

Prijs: € 99,-

OnePlus 7 Camera Module Back

Prijs: € 99,-

OnePlus 7 Loudspeaker Unit

Prijs: € 99,-

OnePlus 7 Onderzoek kosten

Prijs: € 29,-

OnePlus 7 Software herstel

Prijs: € 35,-

OnePlus 7 Chemisch reinigen

Prijs: € 49,-