Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • GEEN data verlies
  • 12 maanden garantie
  • Gecertificeerde monteurs
  • 7 dagen open
  • Met of zonder afspraak
  • Webshop voor accessoires
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Samsung Tablet Reparatie in Rotterdam

Samsung Tablet reparatie nodig? Is het scherm van uw tablet kapot? Zit er een barst in en wilt u het tablet scherm vervangen? Of is er een ander probleem met uw tablet en bent u op zoek naar een deskundige die u kan helpen? GSM Dokter in Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van Galaxy smartphone en tablets. Terwijl u wacht repareren wij uw tablet op professionele wijze met originele onderdelen.

Meest voorkomende Samsung reparaties

De meeste mensen komen bij ons voor het laten vervangen van tablet glas of laten een heel tablet scherm LCD vervangen. Na een val kan een Galaxy Tablet scherm of dat van een ander model helaas beschadigd zijn geraakt. U bent niet de enige die een tablet reparatie nodig heeft. Wist u dat de reparatie van het tablet scherm de meest voorkomende reparatie is? Lees meer

Op nummer twee staat het vervangen van de aan/uit-knop of de volumeknop. Als deze knoppen niet meer werken, levert dat vaak veel ongemak op. Het vervangen hiervan is door een monteur echter snel gedaan, waarna u weer direct met uw tablet aan de slag kunt. Ook het vervangen van het oplaadpunt of de tablet accu vervangen komt regelmatig voor.

Welke typen iPads kunnen we repareren?

Smartphones en tablets repareren is onze specialiteit. Omdat een iPad een tablet is, kunnen wij de reparatie hiervan probleemloos voor u uitvoeren. Heeft u een ouder model of juist een splinternieuwe iPad? Dat is geen probleem. Elk type Tablet kan bij ons gerepareerd worden.

Wat kunt u van ons verwachten?

Alle tablet reparaties worden bij GSM Dokter uitgevoerd door ervaren monteurs op onze locatie in Rotterdam. Wilt u het tablet scherm vervangen? Alle reparaties worden gedaan terwijl u wacht! Uw iPad neemt u daarna direct weer gerepareerd mee. Om bijvoorbeeld het scherm te laten vervangen of nieuw glas in de tablet te laten plaatsen, maakt u eenvoudig online een afspraak.

Kies zelf de gewenste dag en het tijdstip en kom op uw gekozen datum naar ons toe. Binnen een korte tijd krijgt u uw tablet dan weer gerepareerd terug! Na reparatie heeft u drie maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en de gebruikte onderdelen. Vul het afspraakformulier in en kies de datum en tijd waarop u langs wilt komen in Rotterdam. We helpen u dan direct!

Meer info over uw Samsung Tablet kunt u vinden op samsung.nl