Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • Erkende Apple Reparateur
  • Gecertificeerde monteurs
  • Met of zonder afspraak
  • GEEN data verlies
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Beste prijs garantie
  • 12 maanden garantie
  • 7 dagen open

Reparatie nodig aan uw Samsung tablet? Is het toestel beschadigd of werkt het touchscreen niet meer optimaal? Nieuwe batterij of oplaadpunt nodig? Het is onvermijdelijk dat ook een Samsung tablet kapot gaat. Gelukkig zijn er meer dan voldoende opties voor het repareren van uw tablet en is een nieuwe aanschaffen vaak niet nodig. Voor een snelle, professionele, en gegarandeerd betrouwbare Samsung tablet reparatie bent u aan het juiste adres bij de GSM Dokter. Ook met al uw andere Samsung devices zoals de Samsung Galaxy Watch kunt u bij ons langskomen. Daarnaast voeren wij reparaties uit aan vrijwel ieder type smartphone.

Als u kiest voor de GSM Dokter kunt u zeker zijn van een paar dingen: Wij bieden snelle service en werken altijd met originele onderdelen die zijn goedgekeurd door de experts van Samsung en daardoor voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Maak direct een afspraak of kom langs in onze winkel! Lees meer

Samsung tablet reparatie bij GSM dokter

Sinds de oprichting van onze winkel meer dan 15 jaar geleden heeft de GSM Dokter een betrouwbare reputatie opgebouwd als het gaat om reparatie en onderhoud van allerlei type smartphones en andere devices zoals laptops, computers en consoles. Van Apple tot Samsung en van Microsoft tot Sony Playstation, wij kunnen iedere denkbare reparatie uitvoeren. In veel gevallen kunt u er zelfs op wachten omdat wij altijd een ruime selectie aan originele onderdelen op voorraad hebben. Daarnaast werken bij ons uitsluitend gecertificeerde reparateurs die de nodige kennis en ervaring hebben in het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan alle type devices. Ook voor onderhoud en accessoires kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben wij een webshop met een ruim assortiment aan originele accessoires en natuurlijk diverse aantrekkelijke aanbiedingen.

Samsung tablet reparatie Rotterdam of stuur op

Reparatie van uw Samsung Galaxy Tab kunt u snel en eenvoudig laten doen door de GSM Dokter in Rotterdam Centrum. Onze gecertificeerde reparateurs werken hier dagelijks aan veel voorkomende reparaties zoals vervanging of reparaties van het scherm, het plaatsen van een nieuwe batterij of accu of het herstellen van een beschadigd oplaadpunt. Loop voor een reparatie gerust eens binnen of informeer naar de mogelijkheden. Een afspraak maken hoeft niet, maar mag wel.

Wanneer u niet langs kunt komen, maar toch gebruik wilt maken van onze diensten dan biedt onze opstuurservice misschien uitkomst. U kunt uw Samsung tablet naar ons opsturen voor een diagnose of voor een reparatie. Na ontvangst hebben wij contact en geven we advies over het type reparatie en de kosten die daar bij komen kijken. Na akkoord gaan wij aan de slag voor u. Meestal kunnen we de gerepareerde tablet dezelfde dag nog weer retour sturen. Maak eenvoudig online een afspraak en wij sturen u via e-mail instructies over hoe het opsturen precies in zijn werk gaat. Belangrijk om te vermelden: Het opsturen gebeurt altijd verzekerd en helemaal veilig.

Scherm reparatie tablet Samsung

De glazen schermen van Samsung tablets zijn vatbaar voor beschadiging door een val of ander ongelukje. Flink balen als dat u overkomt, maar gelukkig is een scherm reparatie een vrij eenvoudige reparatie. Bij de GSM Dokter kunt u er gewoon op wachten. Terwijl u geniet van een kopje koffie herstellen wij het scherm en zorgen wij ervoor dat u binnen no-time onze zaak verlaat met een tablet die weer zo goed als nieuw is.

Samsung tablet scherm reparatie kosten

De kosten voor het repareren van een scherm worden bepaald door het type tablet en het type scherm. In het afsprakenformulier heeft u de optie om uw device te selecteren en vervolgens het type scherm wat u wilt laten repareren (of vervangen). Vervolgens ziet u meteen wat reparatie u gaat kosten. Ook wanneer er naast reparatie van het scherm nog andere reparaties zijn die u tegelijkertijd wilt laten uitvoeren kunt u dat in het formulier vrij eenvoudig aangeven en meteen zien wat de totale reparatiekosten zullen zijn.

Reparatie oplaadpunt Samsung tablet

Als het opladen van uw Samsung tablet langer duurt dan u gewend bent, of als hij helemaal niet meer oplaadt, dan is het mogelijk dat het oplaadpunt beschadigd is geraakt. Controleer altijd eerst of de oplader wel goed in het tablet zit of dat het probleem niet in de oplader zelf zit.

Als geen van deze stappen werkt, dan kan het zijn dat het oplaadpunt beschadigd is. Ons advies: Ga niet zelf sleutelen aan de tablet, tenzij u natuurlijk veel kennis van zaken heeft. In de meeste gevallen loont het om de tablet te laten onderzoeken en repareren door een gekwalificeerd reparatiebedrijf. Bij GSM Dokter werken gecertificeerde reparateurs die het oplaadpunt van Samsung tablets weer snel kunnen repareren of vervangen. Kom daarvoor gerust eens langs in onze winkel. Dan bespreken we wat in uw geval de beste optie is.

Nieuw scherm Samsung tablet

Eén van de redenen waarom miljoenen mensen hebben gekozen voor een Samsung tablet is het scherm. Het beeld is groot en helder en de kleuren zijn levensecht en zeer scherp. Een barst in het scherm is dan ook erg vervelend. En hoewel die soms gerepareerd kan worden is het scherm in sommige gevallen zodanig beschadigd dat ook het LCD scherm niet meer functioneert en het scherm moet worden vervangen door een compleet nieuw scherm.

Vervanging van het scherm is gelukkig, iets wat eenvoudig en snel gedaan kan worden. GSM Dokter kunt u terecht voor vervanging van het scherm van de Samsung Galaxy tab. Terwijl u erop wacht onder het genot van een kopje koffie gaan onze reparateurs aan de slag met het plaatsen van het nieuwe scherm. Daarna is ‘ie weer zo goed als nieuw.

Samsung Tablet Reparatie in Rotterdam

Samsung Tablet reparatie nodig? Is het scherm van uw tablet kapot? Zit er een barst in en wilt u het tablet scherm vervangen? Of is er een ander probleem met uw tablet en bent u op zoek naar een deskundige die u kan helpen? GSM Dokter in Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van Galaxy smartphone en tablets. Terwijl u wacht repareren wij uw tablet op professionele wijze met originele onderdelen.

Meest voorkomende Samsung reparaties

De meeste mensen komen bij ons voor het laten vervangen van tablet glas of laten een heel tablet scherm LCD vervangen. Na een val kan een Galaxy Tablet scherm of dat van een ander model helaas beschadigd zijn geraakt. U bent niet de enige die een tablet reparatie nodig heeft. Wist u dat de reparatie van het tablet scherm de meest voorkomende reparatie is?

Op nummer twee staat het vervangen van de aan/uit-knop of de volumeknop. Als deze knoppen niet meer werken, levert dat vaak veel ongemak op. Het vervangen hiervan is door een monteur echter snel gedaan, waarna u weer direct met uw tablet aan de slag kunt. Ook het vervangen van het oplaadpunt of de tablet accu vervangen komt regelmatig voor. Daarnaast zien we vaak tablets met waterschade in onze werkplaats. Ook dat kunnen we relatief eenvoudig herstellen.

Welke typen iPads kunnen we repareren?

Smartphones en tablets repareren is onze specialiteit. Omdat een iPad een tablet is, kunnen wij de reparatie hiervan probleemloos voor u uitvoeren. Heeft u een ouder model of juist een splinternieuwe iPad? Dat is geen probleem. Elk type Tablet kan bij ons gerepareerd worden.

Wat kunt u van ons verwachten?

Alle tablet reparaties worden bij GSM Dokter uitgevoerd door ervaren monteurs op onze locatie in Rotterdam. Wilt u het tablet scherm vervangen? Alle reparaties worden gedaan terwijl u wacht! Uw iPad neemt u daarna direct weer gerepareerd mee. Om bijvoorbeeld het scherm te laten vervangen of nieuw glas in de tablet te laten plaatsen, maakt u eenvoudig online een afspraak.

Kies zelf de gewenste dag en het tijdstip en kom op uw gekozen datum naar ons toe. Binnen een korte tijd krijgt u uw tablet dan weer gerepareerd terug! Na reparatie heeft u drie maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en de gebruikte onderdelen. Vul het afspraakformulier in en kies de datum en tijd waarop u langs wilt komen in Rotterdam. We helpen u dan direct!

Meer info over uw Samsung Tablet kunt u vinden op samsung.nl