Apple

iPad Mini 3

apple-ipad-mini-reparatie-gsmdokter-rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • GEEN data verlies
 • 12 maanden garantie
 • Gecertificeerde monteurs
 • 7 dagen open
 • Met of zonder afspraak
 • Meer dan 15 jaar ervaring

iPad Mini 3 Reparaties GSM Dokter in Rotterdam

Uw toestel is belangrijk voor uw dagelijks gebruik en wij zorgen er dan ook voor dat uw iPad Mini 3 op dezelfde dag gerepareerd wordt. In veel gevallen is uw toestel klaar terwijl uw wacht. Alle reparaties aan uw iPad Mini 3 worden uitgevoerd door gecertificeerde monteurs, waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen. Stel daarom uw reparatie niet uit en laat direct uw toestel bij ons repareren. Als u namelijk langer wacht met repareren, dan kan uw schade erger worden. Voorkom verdere problemen en extra kosten en laat uw iPad Mini 3 direct repareren. Kom vandaag nog langs met uw toestel bij ons in de winkel. Lees meer

iPad Mini 3 Scherm Reparatie in Rotterdam

Heeft u een probleem met uw iPad Mini 3 en wilt u een snelle oplossing? Voor een professionele reparatie aan uw iPad Mini 3 bent u bij GSM Dokter aan het juiste adres. Een reparatie voor een gebroken scherm is in bijna alle gevallen binnen 30 minuten voor u geregeld.

Schermreparaties aan uw iPad Mini 3 zijn in de volgende gevallen van toepassing:

 • Uw scherm laten vervangen wegens een ongeluk of onjuist gebruik.
 • Het scherm van uw iPad Mini 3 is beschadigd door drukschade.
 • Het scherm reageert niet meer en/of uw iPad Mini 3 scherm blijft volledig zwart.
 • U heeft een vlek op het LCD scherm waardoor uw weergave niet meer goed is.

Als uw iPad Mini 3 behalve aan het scherm ook nog andere schades heeft, vindt u hieronder wat de reparatiekosten zijn. Deze worden uitgevoerd met originele Apple onderdelen door een gecertificeerde monteur van de GSM Dokter.

Over iPad Mini 3

De iPad Mini 3 is beschikbaar in een 16GB-, 64GB- en 128GB versie en draait op iOS 8 software. Verder beschikt de tablet over een 7.9 inch ips lcd retina-display, een 5 megapixel camera, een Apple A7-processor, Bluetooth met NFC, de Touch ID vingerafdrukscanner en optioneel 4G. Verder is de tablet voorzien van Wi‑Fi (802.11a/b/g/n) dual channel (2.4GHz and 5GHz) en MIMO, optioneel ondersteuning voor mobiel internet via 4G/3G, 16GB tot aan 128GB aan opslaggeheugen, Bluetooth 4.0 voor draadloze communicatie, een digitaal kompas en een GPS voor de 3G/4G modellen.

Garantie en verzekering voor iPad Mini 3 reparaties

GSM Dokter investeert alleen in kwaliteit en gebruikt originele Apple onderdelen voor uw iPad Mini 3. Daarnaast zijn al onze monteurs opgeleid en gecertificeerd om alle reparaties vakkundig uit te voeren. Voor alle reparaties aan uw iPad Mini 3 geldt dat u bij ons 3 maanden garantie krijgt. Vergeet ook niet om uw inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering te raadplegen. In veel gevallen bent u verzekerd voor schade aan uw iPad Mini 3. Mocht u voor uw verzekering een factuur of offerte willen ontvangen, dan leveren wij deze uiteraard aan u aan.

Bel ons vandaag nog op 010 260 00 28 voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor een telefoon reparatie in Rotterdam.