Google reparatie

Pixel 8

Google Pixel 8 reparatie in Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Google Pixel 8 Reparatie in Rotterdam

Als u op zoek bent naar een snelle, betrouwbare en betaalbare oplossing voor uw Google Pixel 8, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons wordt uw telefoon door ervaren technici snel en efficiënt gerepareerd, waardoor u weer vol vertrouwen gebruik kunt maken van uw smartphone. Of u nu uw kapotte scherm wilt vervangen, een snel leeg lopende batterijprobleem wilt oplossen of een andere reparatie nodig heeft, de GSM Dokter staat 7 dagen klaar om u te helpen. Bovendien worden alle reparaties bij de GSM Dokter gerepareerd met originele Google Pixel onderdelen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele toekomstige problemen. Daarnaast krijg u bij een reparatie 12 maanden garantie. En dankzij de handige locatie in Rotterdam Centrum en de snelle service, is het nooit een last om uw telefoon hier te laten repareren.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare, snelle en betaalbare optie voor uw Google Pixel-reparatie waar u iedere dag van de week terecht kan, dan is de GSM Dokter de beste keuze!

Google Pixel 8 reparatie binnen half uur of stuur uw toestel op

Kom voor uw Google Pixel 8 reparatie langs in onze winkel in Rotterdam. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om alle smartphone reparaties uit te voeren die u maar kunt bedenken. Langs komen kan met of zonder afspraak. Bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Geen probleem, wij maken namelijk gebruik van een opstuur service. Hoe werkt dit? Lees meer

 1. Kies via deze link uw toestel
 2. Doorloop de pagina’s
 3. Vul uw gegevens in
 4. Wij krijgen een bevestiging van uw aanvraag. Wij maken een verzendlabel voor u en sturen deze dan vervolgens naar u door.
 5. Print de verzendlabel uit. Plak de label op een verzenddoos (Zorg ervoor dat de telefoon goed verpakt zit in de doos). Breng deze vervolgens naar een PostNL punt bij u in de buurt.

Google Pixel 8 Scherm Reparatie in Rotterdam Centrum

5 belangrijke redenen waarom u kiest voor GSM Dokter:

 1. Expertise: Onze technici zijn gespecialiseerd in het repareren van mobiele telefoons, waaronder de Google Pixel-serie. Dit betekent dat wij de kennis en ervaring hebben om uw telefoon snel en efficiënt te repareren.
 2. 30 min service: Als uw telefoon dringend gerepareerd moet worden, kunnen wij snel en op korte termijn een afspraak met u maken voor een reparatie.
 3. Garantie: Alle reparaties worden geleverd met 12 maanden garantie en originele Google Pixel onderdelen.
 4. Kostenbesparing: In alle gevallen is het laten repareren van uw telefoon bij de GSM Dokter goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe telefoon.
 5. Locatie & Openingstijden: GSM Dokter is gemakkelijk bereikbaar en gelegen in de buurt, wat betekent dat u niet ver hoeft te reizen om uw telefoon te laten repareren. Bovendien zijn wij 7 dagen in de week open en bieden wij 30 min service wanneer dit mogelijk is.

Garantie en verzekering voor reparaties

GSM Dokter investeert alleen in kwaliteit en gebruikt originele onderdelen voor uw Google Pixel reparatie. Daarnaast zijn al onze monteurs opgeleid en gecertificeerd om alle reparaties vakkundig uit te voeren. Voor alle reparaties aan uw Google geldt dat u bij ons 12 maanden garantie krijgt. Vergeet ook niet om uw inboedel– , aansprakelijkheid– of reisverzekering te raadplegen. In veel gevallen bent u verzekerd voor schade aan uw electronica. Mocht u voor uw verzekering een factuur of offerte willen ontvangen, dan leveren wij deze uiteraard aan u aan.

Bel ons vandaag nog op 010 260 00 28 voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor een telefoon reparatie in Rotterdam.

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €249

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Accu Unit €99

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Origineel Achterkant Met Sealing €299

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €99

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €99

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €99

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €99

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €299

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €99

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.