Apple

iPhone 6S Plus

iphone-6s-reparatie-gsmdokter
Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • GEEN data verlies
  • 12 maanden garantie
  • Gecertificeerde monteurs
  • 7 dagen open
  • Met of zonder afspraak
  • Webshop voor accessoires
  • Meer dan 15 jaar ervaring

iPhone 6s Plus Reparaties GSM Dokter in Rotterdam

Bij de GSM Dokter hoeft u uw toestel niet 2 weken achter te laten, omdat u kunt wachten terwijl wij uw toestel repareren. Vaak gebeurt dit binnen 30 minuten. Terwijl wij bezig zijn met uw toestel, kunt u onze ruime assortiment bezichtigen met een kop koffie. De reparaties worden uitgevoerd door gecertificeerde monteurs, waarbij er alleen gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen. Loop niet langer met een kapotte iPhone 6s Plus. Niet laten repareren of te laat actie ondernemen, kan voor verdere problemen zorgen binnen uw toestel. Vermijdt deze extra kosten en kom gauw langs voor een reparatie aan uw iPhone 6s Plus! Lees meer

iPhone 6s Plus Scherm Reparatie in Rotterdam

Voor een snelle en professionele reparatie aan uw iPhone 6s Plus kunt u bij de GSM Dokter terecht. Voor een reparatie van een kapotte scherm kunt u in de meeste gevallen binnen 30 minuten worden geholpen.

Schermreparaties voor uw iPhone 6s Plus zijn in de volgende gevallen van toepassing:
• U moet het scherm laten vervangen wegens onopzettelijke schade of verkeerd gebruik.
• Het scherm van uw iPhone 6s Plus is stuk door druk schade.
• Het scherm reageert niet meer of uw iPhone 6s Plus geeft geen beeld.
• U heeft een vlek op het LCD. Dit is het onderdeel dat beeld geeft.

Als uw iPhone 6s Plus behalve aan het scherm ook nog andere schades heeft, vindt u hieronder wat de reparatiekosten zijn. Deze worden uitgevoerd met originele Apple onderdelen door een gecertificeerde monteur van de GSM Dokter.

Over iPhone 6s Plus

Het grotere model van de iPhone 6s. Verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs, goud, roségoud en zilver. Een A9-processor met een snellere grafische chip. Daarnaast ook een verbeterde touchscreen met 3D Touch. De iPhone 6s Plus release was in oktober 2015 in Nederland.

Garantie en verzekering voor iPhone 6s Plus reparaties

U kunt er vanuit gaan dat wij originele onderdelen gebruiken voor uw iPhone 6s Plus. Ook werken wij met gecertificeerde monteurs. Op alle reparaties aan uw iPhone 6s Plus krijgt u bij ons 3 maanden garantie. Wist u dat meeste schade aan uw iPhone 6s Plus ook gedekt wordt door uw verzekering? Meestal is uw schade gedekt door de inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering. Hiervoor kunt u van ons een factuur of een offerte krijgen.

Bel ons vandaag nog op 010 260 00 28 voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor een telefoon reparatie in Rotterdam.

iPhone Reparaties GSM Dokter in Rotterdam

Bij de GSM Dokter hoeft u uw toestel niet 2 weken achter te laten, omdat u kunt wachten terwijl wij uw toestel repareren. Vaak gebeurt dit binnen 30 minuten. Terwijl wij bezig zijn met uw toestel, kunt u onze ruime assortiment bezichtigen met een kop koffie. De reparaties worden uitgevoerd door gecertificeerde monteurs, waarbij er alleen gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen. Loop niet langer met een kapotte iPhone. Niet laten repareren of te laat actie ondernemen, kan voor verdere problemen zorgen binnen uw toestel. Vermijdt deze extra kosten en kom gauw langs voor een reparatie aan uw iPhone!  Lees meer

iPhone Scherm Reparatie in Rotterdam

Voor een snelle en professionele reparatie aan uw iPhone kunt u bij de GSM Dokter terecht. Voor een reparatie van een kapotte scherm kunt u in de meeste gevallen binnen 30 minuten worden geholpen.

Schermreparaties voor uw iPhone zijn in de volgende gevallen van toepassing:
• U moet het scherm laten vervangen wegens onopzettelijke schade of verkeerd gebruik.
• Het scherm van uw iPhone is stuk door druk schade.
• Het scherm reageert niet meer of uw iPhone geeft geen beeld.
• U heeft een vlek op het LCD. Dit is het onderdeel dat beeld geeft.

Als uw iPhone behalve aan het scherm ook nog andere schades heeft, vindt u hieronder wat de reparatiekosten zijn. Deze worden uitgevoerd met originele Apple onderdelen door een gecertificeerde monteur van de GSM Dokter.

Over iPhone 6s Plus

Het grotere model van de iPhone 6s. Verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs, goud, roségoud en zilver. Een A9-processor met een snellere grafische chip. Daarnaast ook een verbeterde touchscreen met 3D Touch. De iPhone 6s Plus release was in oktober 2015 in Nederland.

Garantie en verzekering voor iPhone reparaties

U kunt er vanuit gaan dat wij originele onderdelen gebruiken voor uw iPhone. Ook werken wij met gecertificeerde monteurs. Op alle reparaties aan uw krijgt u bij ons 3 maanden garantie. Wist u dat meeste schade aan uw ook gedekt wordt door uw verzekering? Meestal is uw schade gedekt door de inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering. Hiervoor kunt u van ons een factuur of een offerte krijgen.

Bel ons vandaag nog op 010 260 00 28 voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor een telefoon reparatie in Rotterdam.[/expand_content