Samsung reparatie

Galaxy S20

Samsung-Reparatie-rotterdam
Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • Erkende Apple Reparateur
  • Gecertificeerde monteurs
  • Met of zonder afspraak
  • GEEN data verlies
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Beste prijs garantie
  • 12 maanden garantie
  • 7 dagen open

Samsung Galaxy S20 Reparatie bij GSM Dokter Rotterdam

Bij GSM Dokter Rotterdam zijn we er trots op gespecialiseerde reparatie diensten aan te bieden voor de Samsung Galaxy S20, een toonaangevend toestel dat bekendstaat om zijn geavanceerde functies. Ons team van ervaren technici staat klaar om een breed assortiment aan problemen op te lossen, van Samsung S20 scherm reparaties tot batterij vervangingen en meer. We begrijpen dat uw Samsung Galaxy S20 een onmisbaar onderdeel van uw dagelijkse leven is, en daarom streven we ernaar om snel en efficiënt hoogwaardige reparaties uit te voeren, zodat u weer kunt genieten van de optimale prestaties van uw toestel. Onze gebruikte onderdelen zijn van hoge kwaliteit en we bieden ook garantie op al onze reparaties, zodat u met vertrouwen op onze diensten kunt vertrouwen. Kom vandaag nog langs bij GSM Dokter Rotterdam voor professionele Samsung Galaxy S20 reparaties en ervaar kwaliteit en betrouwbaarheid. Lees meer

Samsung S20 scherm reparatie

Een veelvoorkomend probleem bij smartphones, waaronder de Samsung Galaxy S20, is schermschade. Of uw scherm nu gebarsten is of niet meer reageert, onze Samsung S20 scherm reparatie service zorgt ervoor dat uw toestel er weer als nieuw uitziet. We gebruiken uitsluitend originele Samsung-onderdelen voor elke Samsung S20 scherm reparatie, zodat de kwaliteit en functionaliteit van uw toestel behouden blijft. Onze Samsung S20 scherm reparatie is niet alleen grondig, maar ook snel en betaalbaar. Bovendien bieden we een garantie van 12 maanden op onze scherm reparaties, zodat u met gemoedsrust kunt genieten van uw gerepareerde Samsung Galaxy S20.

Samsung S20 batterij vervanging 

Een ander veelvoorkomend probleem bij de Samsung S20 is batterij gerelateerd. Of het nu gaat om snel leeglopen of oplaadproblemen, onze specialisten kunnen uw batterij vakkundig vervangen. Een nieuwe batterij kan de gebruiksduur en prestaties van uw Samsung S20 aanzienlijk verbeteren, waardoor u langer kunt genieten van uw toestel zonder voortdurend op zoek te moeten naar een oplader. Bij GSM Dokter Rotterdam bieden we niet alleen professionele batterijvervanging, maar ook een snelle service. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat uw Samsung S20 snel weer operationeel is, zodat u niet lang zonder uw toestel hoeft te zijn. Bovendien ontvangt u een garantie van 12 maanden op onze batterij vervanging service voor extra gemoedsrust.

Camera reparatie voor Samsung Galaxy S20

De camera is een van de meest geprezen functies van de Samsung Galaxy S20. Als u problemen ondervindt met uw camera, zoals een wazig beeld of een defecte lens, kunnen onze experts helpen. Wij repareren of vervangen de camera van uw Samsung Galaxy S20 zodat u weer foto’s van topkwaliteit kunt maken. Bij GSM Dokter Rotterdam begrijpen we dat een goed werkende camera essentieel is om speciale momenten vast te leggen. Onze ervaren technici hebben uitgebreide kennis van de Samsung Galaxy S20-camera’s en kunnen verschillende camera problemen oplossen. We gebruiken alleen originele Samsung-onderdelen om ervoor te zorgen dat uw camera presteert zoals bedoeld. U kunt vertrouwen op onze expertise en snelle service om uw camera snel weer operationeel te krijgen.

Waterschade herstel voor Samsung S20

Waterschade kan ernstige problemen veroorzaken voor uw Samsung Galaxy S20. Als uw toestel in aanraking is gekomen met water, is het van groot belang om het zo snel mogelijk door ons te laten onderzoeken. Onze experts hebben de kennis en ervaring om waterschade doeltreffend te herstellen en verdere problemen te voorkomen. Bij GSM Dokter Rotterdam begrijpen we de zorgen die gepaard gaan met waterschade en de impact ervan op uw toestel. Daarom bieden we snelle en professionele waterschade herstel services om ervoor te zorgen dat uw Samsung Galaxy S20 weer naar behoren werkt na blootstelling aan water.

Geluid- en microfoon problemen oplossen

Als u problemen ondervindt met het geluid of de microfoon van uw Samsung Galaxy S20, hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij GSM Dokter Rotterdam hebben we een team van ervaren technici die gespecialiseerd zijn in het oplossen van geluid- en microfoon problemen. We begrijpen hoe belangrijk heldere communicatie is en hoe frustrerend het kan zijn als uw toestel deze functies niet goed uitvoert. Daarom zetten we ons in om deze problemen snel en effectief voor u op te lossen. We maken gebruik van hoogwaardige onderdelen als vervanging nodig is, zodat u kunt vertrouwen op de duurzaamheid van onze reparaties. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we streven ernaar om ervoor te zorgen dat u weer zonder problemen kunt genieten van uw Samsung Galaxy S20.

Garantie en kwaliteitsbelofte van GSM Dokter

Bij GSM Dokter begrijpen we het belang van kwaliteit en duurzaamheid als het gaat om uw Samsung S20 scherm reparatie en andere diensten. Daarom willen we u verzekeren dat al onze reparaties worden uitgevoerd met hoogwaardige onderdelen en met de grootste zorg en deskundigheid. We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van ons werk dat we elke reparatie ondersteunen met een garantie. Dit betekent dat als er onverhoopt problemen optreden na de reparatie, we deze kosteloos voor u zullen oplossen. Uw tevredenheid is onze topprioriteit, en we willen ervoor zorgen dat u met vertrouwen voor onze diensten kunt kiezen, wetende dat we de kwaliteit en duurzaamheid van uw Samsung Galaxy S20 zullen waarborgen.

Kosten en prijzen van Samsung S20 reparaties

Bij GSM Dokter begrijpen we dat transparantie en duidelijkheid essentieel zijn als het gaat om de kosten van Samsung Galaxy S20 reparaties. We streven ernaar om concurrerende prijzen te hanteren voor onze reparatiediensten, en daarom bieden we u altijd vooraf een gedetailleerde kostenraming. Dit zorgt ervoor dat u precies weet wat u kunt verwachten zonder onaangename verrassingen. We willen ervoor zorgen dat onze klanten vol vertrouwen voor onze diensten kunnen kiezen, wetende dat ze eerlijke en betaalbare prijzen krijgen voor de reparatie van hun Samsung Galaxy S20. Of het nu gaat om een Samsung S20 scherm reparatie of een andere service, u kunt op ons rekenen voor eerlijke tarieven en hoogwaardige reparaties.

Contact en afspraak maken met GSM Dokter

Heeft uw Samsung Galaxy S20 een scherm reparatie of een andere vorm van onderhoud nodig? Bij GSM Dokter Rotterdam verwelkomen we zowel walk-ins als klanten die liever van tevoren een afspraak maken. U kunt op elk moment langskomen in onze winkel zonder afspraak, en ons vriendelijke team zal u graag helpen. Als u de voorkeur geeft aan het plannen van uw bezoek, kunt u eenvoudig online een afspraak maken via onze website. Op die manier kunt u uw Samsung Galaxy S20 reparatie regelen op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Ons team staat klaar om uw Samsung Galaxy S20 met de grootste zorg en expertise te repareren, ongeacht hoe u ervoor kiest om contact met ons op te nemen. Wij streven ernaar om uw reparatie proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, of u nu spontaan langskomt of een afspraak maakt.

 

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €259

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Accu Unit €79

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Origineel Achterkant Met Sealing €79

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €79

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €79

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €79

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €79

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €109

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €79

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.