Samsung reparatie

Galaxy S21 Ultra reparatie

Samsung Galaxy S21 Ultra reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • Erkende Apple Reparateur
  • Gecertificeerde monteurs
  • Met of zonder afspraak
  • GEEN data verlies
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Beste prijs garantie
  • 12 maanden garantie
  • 7 dagen open

Mankeert er iets aan uw geliefde Samsung Galaxy S21 ultra? Iedere Samsung Galaxy S21 Ultra reparatie is een koud kunstje voor de getrainde technici van GSM Dokter. Het juiste adres voor het snel op laten lossen van veelvoorkomende smartphone problemen. Of u nu een toestel heeft met een defect scherm, een batterij die veel te snel leeg loopt of dat er iets met de camera of microfoon aan de hand is.

Kom langs bij GSM Dokter en wij kunnen het hoogstwaarschijnlijk voor u herstellen. Uw Galaxy S21 ultra wordt gegarandeerd gerepareerd met originele onderdelen.

Reparaties zijn klaar terwijl u wacht. In de winkel schenken wij een kopje koffie of thee voor u in terwijl onze reparateurs uw toestel onder handen nemen. Wij hanteren bovendien uitstekende garantievoorwaarden: De reparaties vallen niet onder de fabrieksgarantie, maar u krijgt wel standaard 12 maanden garantie. Lees meer  

Samsung S21 Ultra reparatie bij GSM Dokter

Samsung kapot? Bij ons is uw defecte Samsung in goede handen. Al meer dan 15 jaar schakelen klanten uit de regio Rotterdam ons in voor het repareren van hun telefoons. Van veelvoorkomend probleem zoals een gebarsten scherm tot vervangen van de batterij, het doen van onderhoud of iets met de software oplossen.

Het getrainde en ervaren team van GSM Dokter draait hun hand er niet voor om. Wat voor uitdaging u ook maar voor ons heeft: Wij zorgen ervoor dat u binnen no-time ons pand verlaat met een Samsung die er weer zo goed als nieuw uitziet, en belangrijker weer net zo goed werkt als toen u ‘m voor het eerst aanzette.

Een afspraak maken mág (dan weet u zeker dat we u meteen kunnen helpen), maar hoeft niet. Gewoon binnenlopen in onze winkel kan namelijk ook. Dit geldt voor alle merken. Dus ook voor Apple, Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Xiaomi, OPPO, Playstation, Xbox en Nintendo Switch reparaties.

Samsung S21 Ultra scherm reparatie

Een probleem met uw Samsung Galaxy S21 Ultra display? Wanneer u een beeldscherm heeft dat vol zit met barsten, krassen of een touchscreen wat niet meer doet wat u wilt dan adviseren wij om zo snel mogelijk een schermreparatie te laten doen.

Wij plaatsen voor u moeiteloos een nieuw scherm/glasplaat. Dat lukt onze monteur meestal binnen 30 minuten. Zo gebeurt dus. Het nieuwe scherm is altijd een origineel Samsung Ultra scherm, dus de kwaliteit van uw toestel blijft ten alle tijde gewaarborgd. Dat kunnen we u garanderen!

Samsung S21 Ultra repareren in Rotterdam of opsturen

In Rotterdam en omstreken kunt u altijd bij ons terecht voor een probleem met uw Samsung. Ons team is getraind en bovendien zeer ervaren. U zult dan ook flink uw best moeten doen om een probleem te verzinnen wat we nog niet eerder hebben gezien.

Geen tijd, zin of mogelijkheid om zelf naar de winkel te komen? Ook dan kunt u ons uw Samsung gewoon laten repareren door hem naar ons op te sturen. Uiteraard met een duidelijke probleembeschrijving. Na ontvangst repareren wij uw device en sturen we hem zo snel mogelijk weer retour. Andere bedrijven noemen het een haal en breng service, wij een opstuur service. Het komt er op neer dat u snel en makkelijk uw toestel kunt laten repareren zonder daarvoor de deur uit te hoeven, wel zo makkelijk!

U mist uw telefoon maar enkele dagen. Dit kost niets extra. Plan uw afspraak in en wij sturen u de vervolgstappen per mail. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Samsung S21 Ultra Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat in veel gevallen smartphone reparaties ook onder de polis van veel inboedel of reisverzekeringen vallen? Kijk dus, voor u ons inschakelt, eerst even uw polis er op na, want dit kan u geld besparen.

Bent u verzekerd voor schade aan uw toestel? Laat het weten en kom langs bij ons filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A. Daar kunnen wij een schaderapport of offerte opstellen waarmee u de schade eenvoudig bij uw verzekeraar kunt declareren.

Wilt u hier meer over weten?  Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel voor meer info naar 010 260 00 28.

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €329

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Accu Unit €79

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Origineel Achterkant Met Sealing €79

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €79

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €79

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €79

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €79

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €249

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €79

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.