Samsung reparatie

Galaxy S21 reparatie

Samsung S21 reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • Erkende Apple Reparateur
  • Gecertificeerde monteurs
  • Met of zonder afspraak
  • GEEN data verlies
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Beste prijs garantie
  • 12 maanden garantie
  • 7 dagen open

Voor een snelle en professionele Samsung Galaxy S21 reparatie: kies voor GSM Dokter. Een nieuw toestel kopen is gelukkig bijna nooit nodig, want onze ervaren monteurs kunnen de meest voorkomende schade of smartphone problemen voor u oplossen. Terwijl u wacht. Met gebruik van originele Samsung onderdelen en met 12 maanden garantie. Neem contact op voor de mogelijkheden of plan uw reparatie afspraak meteen in! Lees meer  

Samsung Galaxy S21 reparatie bij GSM Dokter

Samsung kapot? Bij ons kunt u terecht met uw smartphone, maar ook n uw laptop of game-console laten repareren. Wij staan er namelijk bekend om dat wij alles weer aan de praat krijgen. En of u nu een scherm laat repareren, een batterij wilt laten plaatsen, problemen heeft met de oplaadpoort of camera, een beschadigde achterkant of een ander defect heeft waarmee u hulp zoekt. Kom bij ons langs en wij zorgen ervoor dat u uw kapotte Galaxy S21 zo snel mogelijk weer zonder problemen kunt gebruiken. De gemiddelde reparatietijd is bij ons 30 minuten, u kunt er dus op wachten! Maak een afspraak of kom langs! Dit geldt voor alle merken. Dus ook voor Apple, Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Xiaomi, OPPO, Playstation, Xbox en Nintendo Switch reparaties.

Samsung Galaxy S21 scherm reparatie

Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als het scherm van uw Samsung smartphone reparatie nodig heeft en bijvoorbeeld beschadigd is geraakt, vol zit met krassen of erger nog, zelfs helemaal niet meer reageert op aanraking. Een gebroken of gebarsten scherm is niet alleen niet mooi om te zien, maar door uw favoriete apps scrollen wordt er zeker niet leuker op. Kom daarom langs of plan uw reparatie online in en laat onze reparateurs er zo snel mogelijk een nieuw scherm inzetten.

Samsung Galaxy S21 repareren in Rotterdam of opsturen

Klanten in de regio Rotterdam weten het: GSM Dokter is al meer dan 15 jaren de onbetwiste reparatie specialist als het aankomt om snel en vakkundige smartphone reparaties. Wij repareren alle toestellen: De nieuwste, maar ook met oudere toestellen mag u bij ons langskomen. En, wanneer uw toestel gerepareerd moet worden, maar u geen tijd heeft om ‘m zelf af te komen geven? Dan kunt u nog steeds gebruik maken van onze snelle service. Stuur uw Samsung S21 reparatie op met de beschrijving van het probleem en wij sturen het weer gerepareerd terug. Het vervangen onderdeel/onderdelen zijn altijd originele onderdelen van hoge kwaliteit. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust telefonisch contact met ons op via 010 260 00 28 of gebruik ons contactformulier.

Samsung S21 Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat veel smartphone reparaties gedekt worden door de inboedel of reisverzekering van veel verzekeraars? Wanneer u verzekerd bent voor smartphone schade laat het ons dan weten en kom langs bij ons filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A. Wij kunnen voor u een factuur, offerte of prijsopgave opstellen die u vervolgens kunt gebruiken om de schade eenvoudig te declareren bij uw verzekeraar. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, whatsapp of pak de telefoon en bel voor meer info naar 010 260 00 28.

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €219

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Accu Unit €79

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Origineel Achterkant Met Sealing €79

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €79

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €99

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €79

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €79

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €199

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €79

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.