Samsung reparatie

Galaxy S22 reparatie

Samsung S22 reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • Erkende Apple Reparateur
  • Gecertificeerde monteurs
  • Met of zonder afspraak
  • GEEN data verlies
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Beste prijs garantie
  • 12 maanden garantie
  • 7 dagen open

Is uw nieuwe Samsung recent kapot gegaan of heeft u er een ongeluk mee gehad? Geen nood. Gelukkig zijn er oplossingen voor de meest voorkomende problemen en is een nieuw toestel kopen bijna nooit nodig. Voor een snelle en betrouwbare Samsung Galaxy S22 reparatie bent u daarom bij ons het juiste adres. Wij repareren alle Samsung Galaxy toestellen, waaronder de S22 en lossen veelvoorkomende problemen zoals waterschade, een beschadigd display of versleten batterij voor u op terwijl u wacht in onze comfortabele showroom. Dus of u nu een kapot scherm, een batterijprobleem of software-issue heeft, wij hebben de oplossing. Bekijk onze reparatie, opties en prijzen en laat uw Samsung S22 snel en professioneel repareren. Als u bij ons de deur uitloopt kan uw Samsung Galaxy S22 er weer jaren vooruit. GSM Dokter werkt altijd met originele onderdelen en gecertificeerd personeel. Daarom geven wij op ons werk standaard 12 maanden garantie. Lees meer  

Samsung Galaxy S22 reparatie bij GSM Dokter

Al meer dan 15 jaar zijn wij de specialisten op het gebied van smartphone reparaties. In onze winkel in Rotterdam Centrum helpen wij dagelijks onze klanten met het herstellen van hun geliefde smartphones zodat ze er weer jaren mee vooruit kunnen. Wanneer u bij ons uw toestel laat repareren weet u een paar dingen zeker: u kunt erop wachten, de meeste reparaties voeren we binnen 30 minuten voor u uit. Daarnaast gebeurt het professioneel: Onze ervaren en getrainde technici zorgen ervoor dat uw Samsung Galaxy S22 die defect is vakkundig gerepareerd wordt met gebruik van originele onderdelen en behoud van fabriekskwaliteit. Heeft u een probleem dat niet zo voor de hand ligt? Neem uw toestel mee voor onderzoek en onze technici proberen een passende oplossing te vinden. Kom langs of maak online een afspraak voor uw reparatie! Dit geldt voor alle merken. Dus ook voor Apple, Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Xiaomi, OPPO, Playstation, Xbox en Nintendo Switch reparaties.

Waarom de GSM Dokter inschakelen? Wij staan voor:

✓  Uitsluitend gebruik van originele onderdelen!
✓  Een afspraak maken mag, maar hoeft niet!
✓  Directe reparatie!
✓  Standaard 12 maanden garantie!
✓  Behoud van data door goede back up!
✓  Gecertificeerde reparateurs!
✓  Gevestigd in Rotterdam Centrum!
✓  Lekkere kop koffie of thee!

Samsung Galaxy S22 scherm reparatie

Het touchscreen reageert niet meer op aanraking? Gebarsten scherm? Zwarte vlekken? Ook het ultra scherm is kwetsbaar voor beschadigingen. Erg vervelend als dat u overkomt, maar er is gelukkig wat aan te doen. Een scherm reparatie is dagelijkse kost in onze werkplaats. Niemand loopt namelijk graag rond met een scherm vol met krassen of barsten. Wij kunnen het beschadigde display voor u eenvoudig herstellen en plaatsen een nieuw scherm zodat u binnen no-time weer met hetzelfde gemak al uw favoriete apps kunt gebruiken.

Samsung Galaxy S22 batterij vervangen

Ondanks dat de Samsung Galaxy toestellen bekend staan om batterijen van hoge kwaliteit die erg lang meegaan is het na verloop van tijd nodig om een nieuwe ultra batterij te laten plaatsen. Door veelvuldig intensief gebruik en door een groot aantal laadcycli gaat de batterij namelijk slijten en verliest ‘ie capaciteit. Dus wanneer uw de streepjes van uw smartphone zo’n beetje voor u ogen leeg ziet lopen wordt het tijd voor een bezoekje aan onze werkplaats. Eerst meten wij de batterij door en checken we de conditie. Is het nodig om een nieuwe te plaatsen dan doen we dit uiteraard direct. Terwijl u wacht en met een originele Samsung batterij zodat u verzekerd bent van dezelfde kwaliteit als toen ‘ie nog nieuw was.

Samsung Galaxy S22 repareren in Rotterdam of opsturen

In de regio Rotterdam weten klanten al meer dan 15 jaar de weg naar onze winkel te vinden voor reparaties van onder andere hun Samsung Galaxy S22, maar ook met andere Samsungs of toestellen of devices van andere populaire merken mag u bij ons langs komen. En wanneer het u niet lukt om in eigen persoon uw smartphone af te geven kunt u toch gebruik maken van onze bekende service. Klanten van buiten Rotterdam maken vaak gebruik van onze opstuur service. Dat is snel én makkelijk. U kunt uw toestel namelijk naar ons opsturen. Verzend uw Samsung S22 met de beschrijving van het probleem. Na ontvangst repareren wij ‘m en komt ‘ie zo snel mogelijk weer gerepareerd terug. De onderdelen die wij gebruiken zijn altijd afkomstig van Samsung zelf en hebben precies dezelfde kwaliteit die u gewend bent. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Samsung Reparatie verzekeringswerk

Veel inboedel of reisverzekeringen vergoeden tegenwoordig schade aan uw smartphones. Check daarom altijd uw polis voor u bij ons langskomt. Bent u verzekerd voor smartphone reparaties? Kom dan voor een duidelijke prijsopgave of offerte langs bij ons filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A. Declareer met de offerte of factuur direct uw schade bij uw verzekeraar. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel voor meer info naar 010 260 00 28.

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €239

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Accu Unit €79

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Origineel Achterkant Met Sealing €79

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €79

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €79

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €79

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €79

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €249

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €99

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.