Samsung reparatie

Galaxy S10 reparatie

Samsung Galaxy S10 reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open
 • Webshop voor accessoires

Laat GSM Dokter uw Samsung Galaxy S10 reparatie uitvoeren. Scherm beschadigingen, problemen met de camera oplossen, versleten batterijen vervangen of andere reparaties: Allemaal geen enkel probleem voor onze experts. Wij werken snel, zorgvuldig en altijd met originele Samsung onderdelen. Onze winkel in Rotterdam is 7 dagen per week geopend. Een afspraak inplannen kan direct online. Maar zonder afspraak binnenlopen kan natuurlijk ook. Makkelijker kan bijna niet! Lees meer

Samsung Galaxy S10 reparatie in Rotterdam of opsturen

In onze winkel in Rotterdam wordt al 15 jaar dagelijks gewerkt aan het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan smartphones van allerlei merken zoals Apple, Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Nokia, Xiaomi en OPPO of Playstation, Xbox en Nintendo Switch reparaties. Bij ons kan iedereen gewoon zonder afspraak binnenlopen. Een afspraak maken mag wel, dan weet u altijd zeker dat u snel geholpen wordt. Bent u niet in de gelegenheid om uw toestel zelf langs te komen brengen? Dat is ook geen probleem! Stuur uw Samsung S10 naar ons op, laat ons weten wat het probleem is en wij sturen het weer gerepareerd naar u terug. De onderdelen die wij gebruiken zijn afkomstig van Samsung zelf en zijn van vergelijkbare kwaliteit als de originele fabrieksonderdelen. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Samsung Galaxy S10 reparatie bij GSM Dokter

Niets zo vervelend als een beschadigde of kapotte smartphone, dus daarom proberen wij u altijd zo snel mogelijk te helpen. GSM Dokter is hét adres in Rotterdam en de regio voor het snel en vakkundig laten uitvoeren van allerlei smartphone reparaties. Natuurlijk staat ook reparatie van een Samsung Galaxy S10 op ons menu. Wij repareren iedere Samsung S10 met officiële Service Pack onderdelen en dat doen we nu al meer dan 15 jaar. Plan een afspraak in en laat uw telefoon er weer uit zien en functioneren als nieuw. Geen tijd om zelf langs te komen? Stuur uw toestel dan op. Dan repareren wij ‘m en sturen we ‘m weer naar u terug, vaak dezelfde dag al! Neem contact op of meld uw reparatie meteen aan, en wij sturen u verdere instructies per mail.

Samsung Galaxy S10 scherm reparatie

Wanneer uw scherm beschadigd is door een ongelukkige val is dit natuurlijk erg vervelend, maar gelukkig is er wat aan te doen. Doordat bijna iedereen zijn smartphone wel een keertje heeft laten vallen hebben wij jarenlange ervaring met het herstellen van beschadigde displays. Sterker nog, een scherm reparatie is misschien wel de meest voorkomende reparatie die wij doen.

Een kapot scherm kunnen wij binnen 30 minuten voor u vervangen door een gloednieuw exemplaar zodat uw telefoon er binnen no-time weer uitziet als door een ringetje te halen en u deze weer zonder problemen kunt gebruiken. Een Samsung Galaxy S10 schermreparatie is per model verschillend en wordt onderstaand berekend voor u.

Samsung Galaxy S10 achterkant reparatie

Is de achterkant van uw Samsung Galaxy S10 gebarsten en wilt u deze deskundig laten vervangen door een gloednieuw (uiteraard originele) Samsung backcover? Geen probleem. De reparateurs van GSM dokter doen dit voor u. Twijfelt u nog of u de achterkant wel moet vervangen? Ons advies: Niet te lang mee doorlopen.

Redenen om de achterkant te laten vervangen:

 • Het toestel is niet meer water- en stofdicht waardoor uw telefoon verder kan beschadigen.
 • Bedienen is niet fijn en u wilt liever geen glassplinters in uw hand.
 • Het komt het compacte en strakke design van de Samsung Galaxy niet ten goede.

Net als op de meeste Samsung reparaties krijgt u ook op het herstellen of vervangen van de Galaxy S10 achterkant 12 maanden garantie en doen we dit terwijl u wacht.

Meest voorkomende Samsung Galaxy S10 reparaties

U kunt met iedere denkbaar Samsung Galaxy probleem bij ons langskomen. Wat wij het meeste doen is een batterij vervangen en het repareren van displays. Verder zijn dit de meest voorkomende reparaties:

 • Origineel backcover vervangen
 • Koptelefoon aansluiting kabel repareren
 • Oplaadconnector dock unit
 • Geen geluid tijdens bellen
 • Oor Speaker /Loudspeaker unit plaatsen
 • Camera Module Front/Camera Module Back reparatie
 • Waterschade herstellen

Natuurlijk kunt u ook met ander probleem dat niet in de lijst staat bij ons langskomen. Alleen het toestel na laten kijken kan ook. Daarvoor betaalt u wel diagnose kosten, maar die vervallen als u de Samsung door ons laat repareren. Daarnaast kunnen wij u toestel chemisch reinigen of softwarematige problemen voor u oplossen. Benieuwd naar de kosten? Die ziet u wanneer u uw toestel aanmeldt. Selecteer uw model smartphone, kies 1 of meerdere reparaties en de totale reparatiekosten verschijnen direct op uw scherm.

Samsung S10 Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat veel reparaties ook onder de polis van sommige inboedel of reisverzekeringen vallen? Wanneer u goed verzekerd bent kom dan langs voor een offerte zodat u de schade makkelijk kunt declareren bij uw verzekering. Dat scheelt weer. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel voor meer info naar 010 260 00 28.

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €239

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Accu Unit €79

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Origineel Back Cover €79

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €79

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €89

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €79

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €129

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €199

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €89

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs