Samsung reparatie

Galaxy S10e

Samsung Galaxy S10e reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • Erkende Apple Reparateur
  • Gecertificeerde monteurs
  • Met of zonder afspraak
  • GEEN data verlies
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Beste prijs garantie
  • 12 maanden garantie
  • 7 dagen open

Samsung Galaxy S10e Reparatie 

GSM Dokter Rotterdam is uw vertrouwde adres voor alle Samsung Galaxy S10e reparaties. Onze getalenteerde technici zijn gespecialiseerd in diverse reparaties, waaronder het vervangen van de nieuwe batterij voor de Samsung S10e. We begrijpen hoe belangrijk uw Samsung Galaxy S10e is in uw dagelijks leven, daarom zijn we toegewijd aan het leveren van snelle en efficiënte reparatie services. Of het nu gaat om een scherm reparatie na een val, waterschade herstel, of het vervangen van de nieuwe batterij Samsung S10e, wij zorgen ervoor dat uw toestel weer in perfecte staat wordt hersteld. We gebruiken alleen originele onderdelen voor alle reparaties om de beste prestaties en duurzaamheid te garanderen. Bij GSM Dokter staat de kwaliteit en functionaliteit van uw telefoon altijd voorop. Lees meer  

Uitgebreide reparatiediensten voor Galaxy S10e

Bij GSM Dokter Rotterdam beschikken we over een breed aanbod van reparatiediensten voor uw Samsung Galaxy S10e. We behandelen niet alleen het vervangen van de nieuwe batterij Samsung S10e, maar staan ook klaar voor alle scherm reparaties, oplossen van softwareproblemen, en het herstellen van waterschade. Ons team is uitgerust met de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat elke reparatie aan uw Samsung met de hoogste precisie en vakmanschap wordt uitgevoerd. We begrijpen de waarde van uw toestel en zetten ons in om de oorspronkelijke functionaliteit en esthetiek na elke reparatie, inclusief het vervangen van de nieuwe batterij Samsung S10e, te herstellen. 

Samsung Galaxy S10e scherm reparatie

GSM Dokter Rotterdam heeft gespecialiseerde kennis in het vakkundig herstellen van schermschade aan uw Samsung Galaxy S10e. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en geavanceerde methoden om schermproblemen, zoals barsten en touchscreen problemen, effectief aan te pakken. Onze focus ligt op het herstellen van uw scherm naar een heldere en responsieve staat, waardoor uw Samsung Galaxy S10e na de reparatie weer optimaal functioneert. Daarnaast zijn we bedreven in andere reparaties, zodat u kunt vertrouwen op onze expertise voor een uitstekende service.

Samsung Galaxy S10e batterij vervanging

Wanneer de batterij van uw Samsung Galaxy S10e tekenen van slijtage toont, zoals snel leeglopen of oplaadproblemen, biedt onze service voor het vervangen van de nieuwe batterij Samsung S10e de perfecte oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw apparaat wordt uitgerust met een originele, nieuwe Samsung-batterij, wat een aanzienlijke verbetering van de levensduur en prestaties van uw toestel met zich meebrengt. Met deze service brengen we de betrouwbaarheid en efficiëntie van uw Samsung Galaxy S10e terug, zodat deze weer functioneert als bij aankoop. Onze batterij vervanging is niet alleen gericht op het snel herstellen van de functionaliteit, maar ook op het verzekeren van een langere en stabielere gebruikservaring voor uw telefoon.

Diagnose en reparatieproces

GSM Dokter Rotterdam begint elke reparatie van de Samsung Galaxy S10e met een zorgvuldige diagnose. Dit helpt ons om problemen nauwkeurig te identificeren, of het nu gaat om schermproblemen of de noodzaak om de batterij van uw Samsung S10e te vervangen. Met behulp van geavanceerde diagnostische tools en ervaren technici bepalen we de beste aanpak voor uw apparaat. Na het vaststellen van de problemen voeren we de nodige reparaties uit op een effectieve manier. Ons doel is om uw Samsung Galaxy S10e snel te herstellen, met zo min mogelijk onderbreking van uw dagelijkse activiteiten. Of het nu gaat om een eenvoudige of complexe reparatie, wij zorgen voor een deskundige aanpak om uw toestel weer in topconditie te brengen.

Kosten en doorlooptijden

Bij GSM Dokter Rotterdam begrijpen we het belang van betaalbare en snelle reparaties voor uw Samsung Galaxy S10e. Daarom hanteren we concurrerende prijzen voor al onze diensten, inclusief het vervangen van de nieuwe batterij Samsung S10e. Onze klanten waarderen onze transparantie over de kosten en onze inzet om reparaties snel uit te voeren. We streven ernaar om uw Galaxy zo efficiënt mogelijk te repareren, zodat u niet lang zonder uw waardevolle toestel hoeft te zijn. Met onze heldere prijsstelling en snelle doorlooptijden zorgen we ervoor dat uw mobiele telefoon snel weer in perfecte staat is, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoge kosten of lange wachttijden. Bij GSM Dokter combineren we kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid voor een uitstekende reparatie-ervaring.

Onze garantie en kwaliteitsverzekering

GSM Dokter Rotterdam staat garant voor deskundige reparaties van de Samsung Galaxy S10e, inclusief het vervangen van de nieuwe batterij Samsung S10e. We bieden een betrouwbare garantie op al onze reparaties. Deze garantie bevestigt onze toewijding aan het leveren van kwalitatief hoogstaande reparaties en het waarborgen van uw tevredenheid. Met deze zekerheid kunt u erop vertrouwen dat uw Samsung in goede handen is en dat elke reparatie duurzaam en betrouwbaar is. Wij staan achter ons werk en zorgen ervoor dat elke vervanging van de nieuwe batterij Samsung S10e en andere reparaties voldoet aan de hoogste standaarden, zodat uw Galaxy S10e weer optimaal functioneert. Kies voor GSM Dokter voor een reparatie service waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

Afspraak maken voor reparatie

Voor het plannen van een reparatie voor uw Samsung Galaxy S10e, inclusief het vervangen van de nieuwe batterij Samsung S10e, kunt u eenvoudig bij GSM Dokter Rotterdam terecht. Het is eenvoudig om via telefoon of onze online service een afspraak te maken. Ons ervaren team is altijd beschikbaar om u te ondersteunen met alle benodigde reparaties. Of het nu gaat om het vervangen van de nieuwe batterij voor Samsung S10e of andere reparatie behoeften, wij zorgen voor een probleemloos en efficiënt proces. Zo bent u snel weer op weg met een volledig functionerende Samsung Galaxy S10e. Vertrouw op de expertise van GSM Dokter voor al uw reparatie behoeften.

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €219

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Accu Unit €79

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Origineel Achterkant Met Sealing €79

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €79

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €89

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €79

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €89

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €199

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €79

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.