Samsung reparatie

Galaxy S10e reparatie

Samsung Galaxy S10e reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Is uw Samsung Galaxy S10e kapot gegaan? Wij kunnen ‘m gelukkig voor u repareren. Met originele onderdelen en terwijl u erop wacht. Dus kom langs of maak online een afspraak voor een snelle en vakkundige Samsung Galaxy S10e reparatie. Van kapot scherm tot versleten batterij, software-update of onderhoud en reiniging. Allemaal geen enkel probleem voor de ervaren experts van GSM Dokter! Wij repareren alle Samsung producten waaronder de Galaxy S10. De meeste van onze reparaties doen wij binnen 30 minuten en standaard krijgt u 12 maanden garantie op ons werk. Lees meer

Samsung Galaxy S10e reparatie bij GSM Dokter

GSM Dokter in Rotterdam is het juiste adres voor iedere Samsung Galaxy S10e reparatie. Ons gecertificeerde personeel werkt elke dag weer aan het oplossen en herstellen van veelvoorkomende problemen van onze klanten. Of uw telefoon nu bijna niet meer te redden lijkt van de ondergang, of dat er grondig onderhoud nodig is. Voor ieder probleem hebben wij een passende oplossing. Kom langs in onze winkel in Rotterdam en wij helpen u meteen. Dit geldt ook voor alle andere reparaties van de merken AppleGoogleMicrosoftHuaweiOnePlusNokiaXiaomi en OPPO of PlaystationXbox en Nintendo Switch.

Dit zijn de meest voorkomende reparaties:

 • ✓ Vervanging van de batterij.
 • ✓ Scherm reparatie /Vervanging van het scherm.
 • ✓ Nieuwe backcover/achterkant plaatsen.
 • ✓ Koptelefoon aansluiting repareren.
 • ✓ Oplaadconnector dock unit vervangen.
 • ✓ Geen geluid tijdens het bellen.
 • ✓ Camera front of back module vervangen.
 • ✓ Chemisch reinigen na waterschade.

Maar ook wanneer u een ander mankement heeft dat niet in bovenstaande lijst staat, kunt u ons inschakelen. Bijvoorbeeld als het niet meteen duidelijk is wat de oorzaak is van uw smartphone problemen. Of wanneer u software wilt laten herstellen of periodiek onderhoud wilt laten doen door onze experts. Kom langs of maak direct een afspraak!

Scherm reparatie Samsung S10e

Met stip op 1 van alle reparaties die wij uitvoeren staat absoluut de schermreparatie. Ondanks de stevigheid van het meeste smartphone glas en de hoogwaardige kwaliteit van Samsung onderdelen is er bijna niemand die nooit eens te maken heeft gehad met een beschadigd scherm. Of dat nu een kras is of een flinke barst of wanneer u pech heeft een beschadigd touchscreen waardoor u niks meer kunt met uw Samsung. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het snel laten repareren of vervangen van het scherm door een gloednieuw exemplaar. Schermreparatie van de Samsung S10e kunt u onderstaand berekenen.

Samsung Galaxy S10e batterij reparatie

Is de batterij van uw toestel snel leeg? Kunt u bijna de deur niet meer uit zonder oplader mee te nemen? Dan wordt het meestal tijd om een monteur te laten kijken naar de accu van uw Samsung Galaxy S10e. Hoewel Samsung er hoge kwaliteitsnormen op na houdt, is het onvermijdelijk dat een smartphone batterij na verloop van tijd slijt en uiteindelijk helemaal defect raakt. Vermoed u dat uw batterij niet meer in topconditie verkeert? Kom dan langs. Wij meten vervolgens de batterij door en indien nodig, vervangen wij ‘m direct voor een gloednieuw exemplaar waarmee u weer jaren vooruit kunt.

Toestel Samsung repareren in Rotterdam of opsturen

Uw smartphone kapot? Vervelend, maar gelukkig kunnen we de meeste onderdelen repareren of vervangen. Of u nu het scherm bijna niet meer kunt zien door de barsten, dat de telefoon steeds vaker en langer aan de lader moet of dat u geen geluid meer hebt tijdens het bellen, onze monteurs draaien hun hand er niet voor om. Dankzij onze 15 jaren ervaring in het repareren van smartphones van allerlei merken hebben wij inmiddels bijna elk probleem wel eens langs zien komen. Bovendien is ons personeel gecertificeerd om Samsung reparaties uit te voeren. En uiteraard maken wij een goede back up zodat u geen gegevens kwijtraakt.

Geen tijd om naar onze winkel te komen? Dan kunt u gebruik maken van onze opstuur-service. Dat is makkelijk en eenvoudig. U stuurt uw toestel naar ons op. Wij nemen ‘m onder de loep en voeren de reparatie voor u uit. Vervolgens sturen we de gerepareerde Samsung zo snel mogelijk weer retour. Eigenlijk lukt dat meestal dezelfde dag nog.

Wist u dat in sommige gevallen de reparatie onder uw verzekering valt? Het kan geld opleveren om dat eerst even te checken. Bent u goed verzekerd laat dat dan weten bij het maken van een afspraak. Dan leveren wij een heldere prijsopgave aan waarmee u de schade snel kunt declareren. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €179

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Accu Unit €79

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Origineel Achterkant Met Sealing €79

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €79

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €89

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €79

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €89

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €199

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €79

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.