Samsung

Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE reparatie rotterdam gsmdokter.
Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • GEEN data verlies
  • 12 maanden garantie
  • Gecertificeerde monteurs
  • 7 dagen open
  • Met of zonder afspraak
  • Webshop voor accessoires
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Samsung S20 FE

De Samsung Galaxy S20 FE is de opvolger van de Galaxy S20. De nieuwe Galaxy is de goedkopere versie van de Galaxy S20. De Galaxy S20 FE heeft een mooi groot scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz, een hele sterke batterij met als kerst op de taart een uitstekende camera.

Samsung S20 FE Reparatie GSM Dokter

Samsung S20 FE reparatie GSM Dokter in Rotterdam met Officiële onderdelen van Samsung. Reparatie met of zonder afspraak. Wilt u uw toestel niet lang kwijt maar heeft u deze gelijk weer nodig? Gelukkig is dit bij ons snel en vakkundig gerepareerd! Hierop heeft u ten alle tijden 12 maanden garantie. De onderdelen zijn afkomstig van Samsung zelf. Op het moment dat u geniet van onze heerlijke koffie gaan wij aan de slag met uw toestel. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Reparatie per post

Bent u niet in de gelegenheid om uw toestel zelf af te geven? Geen probleem! Stuur uw Samsung reparatie op met de beschrijving van het probleem en wij sturen het weer gerepareerd terug. De onderdelen die wij gebruiken zijn afkomstig van Samsung zelf en hebben precies dezelfde kwaliteit die u gewend bent. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier  of bel naar 010 260 00 28.

Samsung Verzekeringswerk

Wist u dat de meeste reparatie ook onder uw inboedel of reisverzekering vallen? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte voor de Samsung reparatie bij ons filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, deze kunnen wij voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel voor meer info naar 010 260 00 28.