Samsung reparatie

Galaxy S20 FE

Samsung S20 FE reparatie
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Samsung S20 FE Reparatie GSM Dokter

Samsung S20 FE reparatie GSM Dokter in Rotterdam met Officiële onderdelen van Samsung. Reparatie met of zonder afspraak. Wilt u uw toestel niet lang kwijt maar heeft u deze gelijk weer nodig? Gelukkig is dit bij ons snel en vakkundig gerepareerd! Hierop heeft u ten alle tijden 12 maanden garantie. De onderdelen zijn afkomstig van Samsung zelf. Op het moment dat u geniet van onze heerlijke koffie gaan wij aan de slag met uw toestel. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Samsung S20 FE scherm reparatie

Wie heeft het nog nooit meegemaakt? Uw smartphone glipt uit uw handen en belandt na een ongelukkige val op de stoep. Met als vervelend resultaat een beschadigd scherm of erger, een scherm waarvan het touchscreen niet meer reageert waardoor uw smartphone niet meer te gebruiken is. Te lang met een kapot scherm doorlopen zouden wij niet aanraden. Het is niet alleen onprettig om er mee te werken, maar de hardware in de telefoon kan ook verder beschadigen. Ons advies: Zo snel mogelijk laten repareren door een bedrijf met verstand van zaken. Wij kunnen een nieuw (origineel) scherm plaatsen binnen 30 minuten. Plan vandaag nog uw reparatie afspraak in of kom 7 dagen in de week binnen lopen wanneer het u schikt!

Samsung S20 FE reparatie in Rotterdam of stuur uw toestel op

Kom voor uw Samsung S20 FE reparatie langs in onze winkel in Rotterdam. Daar staan onze monteurs 7 dagen per week voor u klaar om alle smartphone reparaties uit te voeren die u maar kunt bedenken. Langs komen kan met of zonder afspraak. Bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Geen probleem, wij maken namelijk gebruik van een opstuur service. Hoe werkt dit? Lees meer

 1. Kies via deze link uw toestel
 2. Doorloop de pagina’s
 3. Vul uw gegevens in
 4. Wij krijgen een bevestiging van uw aanvraag. Wij maken een verzendlabel voor u en sturen deze dan vervolgens naar u door.
 5. Print de verzendlabel uit. Plak de label op een verzenddoos (Zorg ervoor dat de telefoon goed verpakt zit in de doos). Breng deze vervolgens naar een PostNL punt bij u in de buurt. [expand_content_link][expand_content]

Hoe nu verder?

Zodra wij het toestel hebben ontvangen zullen wij u laten weten dat deze goed is gearriveerd. Wij gaan daarna over tot reparatie of doen eerst onderzoek indien nodig. Wanneer het toestel klaar is contacteren wij u opnieuw. Hier handelen wij de betaling met u af. Zodra deze in goede orde is ontvangen sturen wij het toestel naar u terug.

Samsung Verzekeringswerk

Wist u dat de meeste reparatie ook onder uw inboedel of reisverzekering vallen? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte voor de Samsung reparatie bij ons filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, deze kunnen wij voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel voor meer info naar 010 260 00 28.

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €179

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Accu Unit €79

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Origineel Achterkant Met Sealing €79

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €79

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €79

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €79

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €79

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €129

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €79

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.