Samsung reparatie

Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 Plus reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • Erkende Apple Reparateur
  • Gecertificeerde monteurs
  • Met of zonder afspraak
  • GEEN data verlies
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Beste prijs garantie
  • 12 maanden garantie
  • 7 dagen open

Samsung Galaxy S9 Reparatie 

Bij GSM Dokter Rotterdam bieden we gespecialiseerde reparatiediensten voor de Samsung Galaxy S9, waaronder nauwkeurige batterij vervanging en scherm reparaties. Ons team van ervaren technici maakt gebruik van moderne technologie om uw toestel professioneel en efficiënt te herstellen. We begrijpen het belang van uw Samsung S9 in uw dagelijks leven en zijn toegewijd aan het leveren van snelle en betrouwbare reparatie oplossingen. Onze focus ligt op de kwaliteit van de reparatie, met als doel de levensduur van uw Samsung S9 te verlengen en de prestaties te verbeteren. U kunt op ons rekenen voor deskundige en professionele reparatie diensten. Lees meer  

Reparatiediensten voor Samsung Galaxy S9

Ons aanbod aan reparatiediensten voor de Samsung Galaxy S9 gaat verder dan enkel batterij vervanging en scherm reparaties. We zijn vaardig in het oplossen van een breed assortiment aan technische problemen, van softwarefouten tot hardwareproblemen. Onze technici gebruiken de nieuwste technologieën en apparatuur om elke reparatie, waaronder Samsung S9 scherm reparaties, met precisie uit te voeren. Wij richten ons op het optimaliseren van de functionaliteit en betrouwbaarheid van uw Samsung S9 na elke reparatie.

Samsung S9 scherm reparatie

Voor professionele Samsung S9 scherm reparatie is GSM Dokter Rotterdam uw betrouwbare adres. Ongeacht het type schade, van lichte krassen tot volledige scherm vervanging, wij zorgen voor een vakkundige herstelling. We gebruiken hoogwaardige onderdelen en moderne technieken om de helderheid en responsiviteit van uw scherm te herstellen. Onze benadering zorgt voor een duurzaam resultaat, waardoor uw Samsung S9 na reparatie weer optimaal functioneert. Bovendien streven we ernaar om de reparatie snel uit te voeren, zodat u zo min mogelijk tijd zonder uw toestel doorbrengt. Elke scherm reparatie wordt uitgevoerd met aandacht voor zowel de esthetiek als de functionaliteit van uw apparaat, zodat het niet alleen perfect werkt, maar er ook als nieuw uitziet.

Samsung S9 batterij vervangen

Bij GSM Dokter Rotterdam voeren we Samsung S9 batterij vervangingen uit met de hoogste zorg en precisie. Een goed werkende batterij is belangrijk voor de efficiëntie van uw apparaat. Onze service garandeert dat uw Samsung S9 wordt uitgerust met een originele, krachtige batterij, wat resulteert in betere prestaties en langere levensduur. Wij zorgen ervoor dat uw toestel snel en probleemloos weer operationeel is. Deze service is onmisbaar voor het verlengen van de bruikbaarheid van uw toestel, waardoor u minder vaak hoeft op te laden en meer uit uw apparaat kunt halen. Onze snelle uitvoering van de batterijvervanging betekent dat u uw Samsung S9 spoedig weer in handen heeft, voorzien van een nieuwe, krachtige batterij die de functionaliteit en betrouwbaarheid van uw toestel optimaliseert.

Diagnose en reparatieproces 

Elke reparatie van uw Samsung Galaxy S9 bij GSM Dokter Rotterdam start met een uitgebreide diagnose om de precieze problemen te bepalen. Onze gespecialiseerde technici gebruiken moderne diagnostische apparatuur om een nauwkeurige analyse te maken, of het nu gaat om een Samsung S9 scherm reparatie of batterij vervanging. Met deze informatie kiezen we de meest effectieve reparatiemethoden, gericht op een snelle en nauwkeurige herstelling. Deze aanpak zorgt voor een effectieve oplossing van uw problemen, waardoor de prestaties van uw Samsung S9 geoptimaliseerd worden. Ons doel is om uw toestel niet alleen te herstellen maar ook te verbeteren, zodat het weer als nieuw functioneert.

Kosten en doorlooptijden 

Bij GSM Dokter Rotterdam streven we naar betaalbare en snelle reparaties voor uw Samsung Galaxy S9. We zijn transparant over onze kosten en streven ernaar om reparaties, zoals Samsung S9 batterij vervanging en scherm reparatie, snel af te ronden. Ons doel is om de onderbreking van uw dagelijks leven te minimaliseren door uw toestel snel weer in optimale staat te brengen. We bieden concurrerende prijzen, zodat u verzekerd bent van waarde voor uw geld zonder in te leveren op kwaliteit. Daarnaast hanteren we efficiënte werkprocessen, waardoor veel reparaties dezelfde dag nog voltooid kunnen worden, zodat u niet lang zonder uw Samsung S9 hoeft te zijn.

Garantie en kwaliteitsverzekering 

Elke reparatie van uw Samsung Galaxy S9 bij GSM Dokter Rotterdam wordt ondersteund door onze garantie, wat onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid bevestigt. We vertrouwen op moderne technieken en kwaliteitsonderdelen om de best mogelijke resultaten te garanderen. Onze garantie verzekert u van onze aandacht voor detail en onze toewijding aan het vakkundig oplossen van eventuele problemen na de reparatie. Deze garantie biedt u extra zekerheid dat uw toestel na reparatie betrouwbaar en langdurig functioneert. Bovendien staan wij altijd klaar om eventuele zorgen of vragen na de reparatie te adresseren, zodat u met volle vertrouwen kunt blijven genieten van uw Samsung S9.

Eenvoudig een reparatie afspraak maken

Het regelen van een reparatie voor uw Samsung Galaxy S9 is gemakkelijk en toegankelijk bij GSM Dokter Rotterdam. U heeft de keuze om online een afspraak te maken, ons telefonisch te bereiken, of persoonlijk langs te komen in onze winkel. Ons team van ervaren technici staat klaar om u te helpen met elke reparatie behoefte. We streven naar een snelle, efficiënte en vlotte service, waarbij uw Samsung S9 snel en vakkundig gerepareerd wordt. Met onze flexibele boekings opties en toegewijde klantenservice, garanderen we een soepele ervaring en een snelle terugkeer van uw toestel in optimale staat.

 

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €189

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Accu Unit €79

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Origineel Achterkant Met Sealing €79

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €79

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €79

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €79

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €79

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €109

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €79

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.