Samsung reparatie

Galaxy S9 reparatie

Samsung Galaxy S9 Plus reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open
 • Webshop voor accessoires

Voor iedere denkbare Samsung Galaxy S9 reparatie bent u bij GSM Dokter aan het juiste adres. Ons enthousiaste team staat 7 dagen per week voor u klaar in de winkel in Rotterdam om het scherm van uw Samsung te repareren, een nieuwe batterij te plaatsen of andere reparaties voor u uit te voeren. Of om uw toestel onder de loep te nemen als u niet precies weet wat er mis mee. Loop eens binnen in onze winkel voor meer info. Een afspraak maken hoeft niet, maar mag wel. Dan weet u altijd zeker dat we u snel kunnen helpen. Lees meer

Samsung Galaxy S9 reparatie bij GSM Dokter

GSM Dokter in Rotterdam is dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van smartphone reparaties, dit geldt ook voor producten van Apple, Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Xiaomi, OPPO, Playstation, Xbox en Nintendo. Dit doen wij uitsluitend met originele Samsung onderdelen en dankzij onze ruime voorraad kunnen wij u vaak binnen 30 minuten al helpen. Dus het is niet nodig om dagen of weken zonder uw Samsung te zitten. Op het moment dat u geniet van een heerlijk kopje koffie gaan wij aan de slag met uw toestel. Benieuwd naar hoe onze monteurs precies te werk gaan? Dan kunt u met ze meekijken terwijl ze uw telefoon repareren.  Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, bel naar 010 260 00 28. Of plan meteen uw afspraak in.

Samsung Galaxy S9 scherm reparatie

Hoe voorzichtig u ook bent met uw Galaxy, een barst in het scherm is bijna niet te vermijden. En als het gebeurt, is dat altijd flink balen. Kom voor een schermreparatie langs bij GSM Dokter. Onze reparateurs kunnen binnen 30 minuten het scherm van uw Samsung S9 repareren of vervangen. Natuurlijk door een origineel scherm van vergelijkbare kwaliteit als de oorspronkelijke Samsung fabrieksonderdelen. Geen tijd om bij ons langs te komen? Geen probleem. Ook dan kunnen wij het display van uw toestel repareren. Stuur uw Samsung S9 op met de beschrijving van het probleem en wij sturen het zo snel mogelijk weer gerepareerd terug. Samsung S9 scherm reparaties, de kosten hiervan zijn onderstaand voor u berekend.

Neem contact voor meer informatie, neem uw telefoon mee naar onze winkel of plan meteen uw reparatie in.

De veelvoorkomende Samsung Galaxy S9 reparaties

Werkt uw Samsung niet meer zoals toen ‘ie net uit de doos kwam? Dan is het tijd voor een bezoekje aan de GSM Dokter. Of de speaker het nu niet meer doet of dat de accu elke dag een stukje sneller leeg lijkt te gaan. Onze experts draaien hun hand er niet voor om en helpen u snel uit de brand.

Dit zijn de meest voorkomende Samsung Galaxy S9 reparaties:

 • Vervangen accu unit
 • Compleet nieuw scherm unit plaatsen
 • Origineel achterkant/Backcover plaatsen
 • Koptelefoon aansluiting kabel
 • Oplaadconnector dock unit
 • Geen geluid tijdens bellen
 • Oor Speaker Unit
 • Camera Module Front
 • Camera Module Back
 • Geen geluid tijdens bellen
 • Loudspeaker unit
 • Chemisch reinigen
 • Waterschade herstellen

Ook wanneer u een ander probleem heeft dat niet in bovenstaande lijst staat mag u GSM Dokter inschakelen. Naast hardwarematige problemen kunnen wij ook helpen in het geval er iets is met de software. Wij kunnen software herstellen of updates voor u installeren. Daarnaast kunt u bij ons terecht indien u een probleem met uw Samsung heeft, maar niet exact weet wat er aan de hand is. Onze reparateurs kunnen uw toestel onderzoeken, een diagnose stellen en indien nodig, de Galaxy meteen voor u repareren. Uw Samsung Galaxy S9 is altijd in goede handen bij GSM Dokter.

Goed om te vermelden: Op alle reparaties krijgt u standaard 12 maanden garantie. Dus mocht er in die periode iets met uw Samsung zijn, kom dan gerust langs en we gaan het probleem voor u oplossen. Voor meer informatie over de reparatiekosten kunt u kijken bij het afspraken formulier. Kies uw model en toestel uit de lijst en selecteer de gewenste reparatie(s) dan komen de kosten meteen in beeld.

Samsung S9 Reparatie verzekeringswerk

Heeft iemand anders uw toestel laten vallen? Is het thuis gebeurd of was u op het moment op reis? Wist u dat de meeste smartphone reparaties ook onder de inboedel of reisverzekering van sommige verzekeraars vallen? Door dit even te controleren kunt uzelf dus potentieel wat geld besparen. Bent u goed verzekerd? Kom dan langs om een prijsopgave of schaderapport op te laten stellen waarmee u de schade eenvoudig kunt declareren bij uw verzekeraar.

Heeft u hier vragen over of andere vragen over Samsung reparaties? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, bel naar 010 260 00 28 of maak een afspraak.

 

Selecteer een reparatie

Accu Unit €79

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €189

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Origineel Back Cover €79

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €79

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €79

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €79

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €79

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €109

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €79

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs