Samsung reparatie

Galaxy S20 Ultra

Samsung-Reparatie-rotterdam
Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • Erkende Apple Reparateur
  • Gecertificeerde monteurs
  • Met of zonder afspraak
  • GEEN data verlies
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Beste prijs garantie
  • 12 maanden garantie
  • 7 dagen open

Samsung Galaxy S20 Ultra Reparatie bij GSM Dokter Rotterdam

Ontdek de expertise van GSM Dokter Rotterdam voor uw Samsung Galaxy S20 Ultra, een toestel dat bekend staat om zijn geavanceerde technologie en uitstekende prestaties. Wij staan bekend om onze vakkundige reparatiediensten, waaronder het plaatsen van een nieuw scherm voor de Samsung S20 Ultra. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen voor reparaties en bieden een breed assortiment aan diensten zoals batterijvervanging, camera- en waterschade herstel, en softwareoplossingen. Onze focus ligt op het efficiënt en vakkundig herstellen van uw S20 Ultra, zodat u weer optimaal kunt genieten van alle mogelijkheden die uw smartphone biedt. Lees meer

Nieuw scherm Samsung S20 Ultra

Het scherm van de Samsung Galaxy S20 Ultra is essentieel voor een optimale gebruikerservaring. Als uw scherm beschadigd is, biedt onze Samsung S20 Ultra scherm reparatie service een hoogwaardige oplossing. Voor elke vervanging van een nieuw scherm voor de Samsung S20 Ultra gebruiken we enkel originele Samsung-onderdelen, wat resulteert in een betrouwbare en duurzame reparatie. Onze Samsung S20 Ultra scherm reparatie is niet alleen grondig, maar ook snel en kosteneffectief.

Samsung S20 Ultra batterij vervanging 

Een versleten batterij kan niet alleen de levensduur, maar ook de algehele prestaties van uw Samsung S20 Ultra beperken. Bij GSM Dokter Rotterdam vervangen we uw oude batterij snel en efficiënt met een nieuwe, originele Samsung-batterij, wat resulteert in verbeterde prestaties en langere gebruiksduur. Deze vervanging zorgt ervoor dat uw toestel weer zijn maximale capaciteit bereikt, wat essentieel is voor het dagelijks gebruik van uw smartphone. Daarnaast controleren onze technici ook op mogelijke aanverwante problemen om te verzekeren dat uw Samsung S20 Ultra na de batterijvervanging optimaal functioneert.

Camera reparatie voor Samsung S20 Ultra

Een defecte camera op uw Samsung S20 Ultra kan uw ervaring met het vastleggen van belangrijke momenten ernstig belemmeren. Bij GSM Dokter Rotterdam beschikken onze technici over de expertise om problemen met de Samsung S20 Ultra camera snel en efficiënt te verhelpen, of het nu gaat om een wazige lens of een hardwarefout. Door gebruik te maken van hoogwaardige onderdelen en geavanceerde reparatietechnieken zorgen we ervoor dat uw camera weer als nieuw functioneert. Na de reparatie kunt u weer rekenen op heldere, scherpe foto’s en video’s, waardoor uw Samsung S20 Ultra weer volledig aan uw multimedia-eisen voldoet.

Waterschade herstel voor Samsung S20 Ultra

Waterschade aan uw Samsung S20 Ultra kan kritieke interne onderdelen aantasten en de functionaliteit beperken. Bij GSM Dokter Rotterdam hebben we gespecialiseerde technieken en geavanceerde apparatuur om waterschade zorgvuldig te analyseren en te herstellen. Ons team van deskundige technici voert grondige diagnostiek uit om de omvang van de schade te bepalen en vervolgens effectieve reparaties uit te voeren. We streven ernaar om uw Samsung S20 Ultra niet alleen te repareren, maar ook om te zorgen voor duurzaam herstel, waardoor toekomstige problemen als gevolg van waterschade worden voorkomen. Met onze waterschade herstel reparatie kunt u erop vertrouwen dat uw Samsung S20 Ultra weer naar behoren functioneert.

Garantie en kwaliteitsbelofte 

Bij GSM Dokter garanderen we de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid voor elke reparatie, inclusief het vervangen van een nieuw scherm voor de Samsung S20 Ultra. Onze garantie is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening. We streven ernaar om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen met elke service die we bieden. Deze garantie verzekert u van ons vertrouwen in de kwaliteit van ons werk en onze toewijding aan uw tevredenheid. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat uw Samsung S20 Ultra in deskundige handen is en dat elke reparatie met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Kosten en prijzen van Samsung S20 Ultra reparaties

Bij GSM Dokter Rotterdam streven we ernaar om onze klanten concurrerende en transparante prijzen te bieden voor alle reparaties, inclusief het vervangen van een nieuw scherm voor de Samsung S20 Ultra. We begrijpen het belang van duidelijkheid en eerlijkheid in de kosten, daarom zorgen we ervoor dat u vooraf een nauwkeurige en gedetailleerde prijsopgave krijgt. Zo weet u precies wat de reparatie van uw Samsung S20 Ultra zal kosten, zonder verborgen verrassingen. Onze prijsstelling is ontworpen om u de beste waarde te bieden, terwijl we kwaliteitsreparaties garanderen die aan uw behoeften voldoen. Met GSM Dokter Rotterdam kiest u voor een betrouwbare service waarbij kosten en kwaliteit hand in hand gaan.

Contact en afspraak bij GSM Dokter Rotterdam

Als uw Samsung S20 Ultra een nieuw scherm of andere reparatie nodig heeft, neem dan contact op met GSM Dokter Rotterdam of maak direct een afspraak. Ons team van professionals staat klaar om uw Samsung S20 Ultra snel en efficiënt te repareren, zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw toestel.

Wij begrijpen hoe belangrijk uw Samsung S20 Ultra voor u is en streven ernaar om de beste reparatie service te bieden. Of het nu gaat om het vervangen van een nieuw scherm voor Samsung S20, het oplossen van batterijproblemen, camera- of waterschade, bij GSM Dokter Rotterdam bent u aan het juiste adres. Onze deskundige technici gebruiken de nieuwste technieken en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw Samsung S20 Ultra perfect wordt gerepareerd.

 

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €289

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Accu Unit €79

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Origineel Achterkant Met Sealing €79

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €79

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €79

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €79

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €79

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €199

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €79

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.