Samsung reparatie

Galaxy S9 Plus reparatie

Samsung Galaxy S9 Plus reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Uw Samsung Galaxy S9 werkt niet meer? Geen nood! De ervaren monteurs van GSM Dokter staan klaar om iedere Samsung Galaxy S9 Plus reparatie voor u te verzorgen. Dat doen we altijd razendsnel, u krijgt 12 maanden garantie en we gebruiken bij reparaties bovendien altijd originele onderdelen die het kwaliteitsstempel van Samsung mogen dragen. Zo kunt u erop bouwen dat uw smartphone als vanouds blijft werken. Onze prijzen zijn eerlijk en scherp en bij ons bent u 7 dagen per week welkom. Binnenlopen zonder afspraak kan, maar een afspraak maken voor een moment dat u het beste uitkomt kan ook. Dat kunt u direct online doen. Lees meer

Samsung Galaxy S9 Plus reparatie bij GSM Dokter

Probleem met uw Samsung Galaxy S9 of ander Samsung model? GSM Dokter is een betrouwbaar en professioneel bedrijf op het gebied van smartphone reparaties. Onze reparateurs laten iedere defecte Samsung Galaxy S9 Plus van onze klanten weer snel als vanouds functioneren. GSM Dokter staat voor betrouwbaarheid (geen data verlies, altijd een goede backup), snelheid (binnen 30 minuten klaar) en kwaliteit (ons ervaren personeel gebruikt alleen originele onderdelen). 3 factoren waardoor particuliere en zakelijke klanten in de regio Rotterdam al meer dan 15 jaar op ons vertrouwen. Deze factoren gelden voor alle merken zoals Apple, Google, Microsoft, Huawei, OnePlusNokiaXiaomi en OPPO of PlaystationXbox en Nintendo Switch reparaties.

Veel mensen vragen zich af welke reparaties wij allemaal doen. Eigenlijk doen wij vrijwel alle reparaties, maar dit zijn een aantal van de problemen die wij het meest langs zien komen:

 • Laten vervangen van een snel leeglopende batterij.
 • Scherm reparatie/Nieuw scherm plaatsen.
 • Herstel en reparatie van de achterkant/backcover.
 • Problemen met de oplaadconnector.
 • Problemen met de camera(‘s).
 • Loudspeaker unit/Microfoon unit vervangen.
 • Chemisch reinigen.

Maar ook als u een probleem heeft met uw Samsung dat niet in dit lijstje staat: schakel ons in! Wij nemen uw toestel graag onder de loep en zoeken uit wat er mee aan de hand is. Daarnaast kunnen wij u helpen met softwareproblemen of periodiek onderhoud voor u doen.

Maak een afspraak en kom langs! Of stuur uw Galaxy S9 plus gewoon op. Dat kan ook. Na ontvangst gaan wij er zo snel mogelijk mee aan de slag en sturen ‘m vervolgens (vaak dezelfde dag nog) weer naar u retour. Laat bij het maken van een afspraak weten dat u de Samsung graag wilt opsturen en wij sturen u vervolgens instructies en verzendlabels per e-mail.

Sommige reparaties kunnen onder uw inboedelverzekering vallen. Check dit dus altijd eerst voordat u uw Samsung laat repareren. Dat kan u geld schelen. Wij kunnen voor u een schaderapport of prijsopgave aanleveren waarmee u de schade kunt declareren. Graag gedaan!

Samsung S9 plus scherm reparatie goedkoop

Omdat wij als geen ander snappen dat rondlopen met een kapot scherm geen fijne optie is, kunt u deze bij ons snel laten herstellen. Bovendien goedkoper dan bij veel van onze concurrenten. Een schermreparatie laten uitvoeren door de experts van GSM Dokter is per model verschillend en kunt u onderstaand berekenen. Dit is inclusief de kosten voor het nieuwe (originele Samsung) scherm en BTW.

Samsung Galaxy S9 plus scherm reparatie

Niets zo irritant als flinke krassen of barsten in het scherm van uw Galaxy of erger, een defect touchscreen of een smartphone die amper nog werkt. Dankzij de jarenlange ervaring van onze monteurs kan dit gelukkig zeer snel opgelost worden. We kunnen u beloven dat u binnen 30 minuten weer onze winkel uitloopt met een Galaxy S9 Plus die weer zo goed als nieuw is.

Samsung S9 Plus glas reparatie

Het glas van smartphones is een kwetsbaar onderdeel en het lijkt erop dat smartphones altijd de neiging hebben om precies verkeerd te vallen zodat het glas vaak meteen bekrast of beschadigd is. Soms ontstaat er ook een probleem met het touchscreen en reageert de smartphone niet goed meer op aanraking. In al die gevallen: Naar de GSM Dokter om dit zo snel mogelijk te laten herstellen. Is niet alleen beter voor uzelf, maar ook voor het toestel. Zo voorkomt u ergere beschadiging. Maak een afspraak of kom langs voor de mogelijkheden!

Scherm reparatie Samsung S9 plus kosten

Over de kosten van onze reparaties doen wij niet moeilijk. Ook de kosten voor schermreparatie of herstel van de achterkant kunt u daarom zelf inzien op de website. Ga naar het formulier om een afspraak te maken. Vertel ons welk device u wilt laten repareren. Kies 1 of meerdere reparaties die u wilt laten doen en u krijgt meteen de reparatiekosten te zien. De kosten zijn all-in, dat wil zeggen inclusief BTW, onderdelen en wij doen niet aan verborgen service- of administratiekosten. Bij ons komt u daarom nooit voor verrassingen te staan.

 

Selecteer een reparatie

Accu Unit €79

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €229

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Origineel Achterkant Met Sealing €79

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €79

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €79

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €79

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €79

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €109

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €79

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.