Samsung reparatie

Galaxy A23

Samsung A23 Reparatie
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Uw Galaxy A23 defect? Voor een snelle en vakkundige Samsung Galaxy A23 reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbaar en professioneel bedrijf en repareren alle Samsung smartphones met elk probleem: Van kapotte camera, versleten batterij vervangen tot scherm reparatie of waterschade herstellen: Geen probleem voor de ervaren experts van GSM Dokter. En ook wanneer u een vaag probleem heeft waarvan de oorzaak niet op het eerste gezicht duidelijk is of als u uw toestel periodiek wilt laten reinigen en/of laten onderhouden mag u ons gerust inschakelen. Loop eens binnen in de winkel of plan meteen uw reparatie in en kom langs op een tijdstip dat het u het beste uitkomt. Dat kan ook! Lees meer

Samsung Galaxy A23 toestel gerepareerd bij GSM Dokter

GSM Dokter is al meer dan 15 jaar actief in Rotterdam en staat in de hele regio bekend om onze professionele en snelle smartphone reparaties. Dagelijks voeren wij veelvoorkomende reparaties uit voor onze klanten, waaronder consumenten, bedrijven en verzekeraars. Dat doen wij altijd voor een eerlijke prijs, met gebruik van originele onderdelen en bovendien vrijwel altijd zonder wachttijden omdat wij de meeste Samsung A23 onderdelen zelf op voorraad hebben. Dat betekent dat we na aanmelden van uw reparatie meteen aan de slag kunnen en niet eerst nieuwe onderdelen hoeven te bestellen. Voor u als klant heeft dit uiteraard als grootste voordeel dat u uw smartphone, maar even hoeft te missen in plaats van dat u een week zonder zit. Dit geldt voor alle denkbare reparaties van allerlei andere merken zoals Apple, Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Nokia, Xiaomi en OPPO of Playstation, Xbox en de Nintendo Switch.

GSM Dokter staat voor:

 • Snelle Service/Klaar terwijl u wacht.
 • Getrainde en gecertificeerde technici.
 • Gebruik van Originele Samsung Onderdelen.
 • 12 maanden garantie op de reparatie en het vervangen onderdeel.
 • Geen verlies van gegevens.
 • 7 dagen per week geopend.
 • 15 jaar ervaring.
 • Ruime voorraad van onderdelen en accessoires.

Het kan trouwens lonen om eerst uw verzekeringspolis er op na te kijken voordat u uw reparatie aanmeldt. In sommige gevallen wordt schade aan uw smartphones gedekt door de inboedel- of reisverzekering. Bent u goed verzekerd? Laat het dan weten en wij leveren een prijsopgave aan waarmee u de schade snel en makkelijk kunt declareren bij uw verzekeraar. Dat is weer mooi meegenomen.

Samsung A23 scherm reparatie

Wie heeft het nog nooit meegemaakt? Uw smartphone glipt uit uw handen en belandt na een ongelukkige val op de stoep. Met als vervelend resultaat een beschadigd scherm of erger, een scherm waarvan het touchscreen niet meer reageert waardoor uw smartphone niet meer te gebruiken is. Te lang met een kapot scherm doorlopen zouden wij niet aanraden. Het is niet alleen onprettig om er mee te werken, maar de hardware in de telefoon kan ook verder beschadigen. Ons advies: Zo snel mogelijk laten repareren door een bedrijf met verstand van zaken. Wij kunnen een nieuw (origineel) scherm plaatsen binnen 30 minuten. Plan vandaag nog uw reparatie afspraak in!

Samsung A23 scherm reparatie kosten

Scherm reparatie van het A22 scherm kost € 139,-. Dat is inclusief montage van het nieuwe display, de BTW en de kosten voor het nieuwe scherm. Benieuwd naar de kosten van andere reparaties? Voor ons is transparantie uiterst belangrijk. Daarom kunt u alle reparatiekosten meteen via de website checken. Selecteer uw model smartphone en kies de gewenste reparatie(s) uit het menu. De totale reparatiekosten verschijnen vervolgens direct in beeld.

Samsung A23 reparatie in Rotterdam of stuur uw toestel op

Kom voor uw Samsung A23 reparatie reparatie langs in onze winkel in Rotterdam. Daar staan onze monteurs 7 dagen per week voor u klaar om alle smartphone reparaties uit te voeren die u maar kunt bedenken. Langs komen kan met of zonder afspraak. Bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Geen probleem, wij maken namelijk gebruik van een opstuur service. Hoe werkt dit?

 1. Kies via deze link uw toestel
 2. Doorloop de pagina’s
 3. Vul uw gegevens in
 4. Wij krijgen een bevestiging van uw aanvraag. Wij maken een verzendlabel voor u en sturen deze dan vervolgens naar u door.
 5. Print de verzendlabel uit. Plak de label op een verzenddoos (Zorg ervoor dat de telefoon goed verpakt zit in de doos). Breng deze vervolgens naar een PostNL punt bij u in de buurt.

Hoe nu verder?

Zodra wij het toestel hebben ontvangen zullen wij u laten weten dat deze goed is gearriveerd. Wij gaan daarna over tot reparatie of doen eerst onderzoek indien nodig. Wanneer het toestel klaar is contacteren wij u opnieuw. Hier handelen wij de betaling met u af. Zodra deze in goede orde is ontvangen sturen wij het toestel naar u terug.

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €129

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Accu Unit €79

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Origineel Achterkant Met Sealing €79

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €79

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €79

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €79

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Back €129

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Camera Module Front €79

Selfie camera werkt niet

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €79

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.