Samsung

Galaxy A50

Samsung Galaxy A50 reparatie rotterdam gsmdokter
Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • GEEN data verlies
  • 12 maanden garantie
  • Gecertificeerde monteurs
  • 7 dagen open
  • Met of zonder afspraak
  • Webshop voor accessoires
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Samsung A50 Reparatie GSM Dokter

Samsung A50 Reparatie GSM Dokter in Rotterdam Noord met originele onderdelen en al meer dan 15 jaar ervaring. Plan een afspraak in en laat uw telefoon weer uit zien als nieuw. U kunt bij ons ook terecht zonder afspraak! Meest voorkomende reparatie voor uw Samsung A50 is toch de scherm reparatie. Gelukkig is dit bij ons snel en vakkundig gerepareerd! Bij ons bent u uw toestel geen 2 weken kwijt, maar kunt u erop wachten. De onderdelen zijn afkomstig van Samsung zelf en hebben precies dezelfde kwaliteit die u gewend bent. Op het moment dat u geniet van onze heerlijke koffie gaan wij aan de slag met uw toestel. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Samsung A50 Reparatie opsturen

Bent u niet in de gelegenheid om uw toestel zelf af te geven? Ook dit is geen probleem. Stuur uw Samsung A50 op met de beschrijving van het probleem en wij sturen het weer gerepareerd terug. De onderdelen die wij gebruiken zijn afkomstig van Samsung zelf en hebben precies dezelfde kwaliteit die u gewend bent. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier  of bel naar 010 260 00 28.

Reparatie verzekeringswerk

Heeft iemand anders uw toestel laten vallen? Is het thuis gebeurd of was u op het moment op reis? Wist u dat de meeste reparaties ook onder uw inboedel of reisverzekering vallen? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte bij onze filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, deze kunnen wij voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Meer informatie over uw toestel kunt u ook terug vinden op Samsung