Samsung reparatie

Galaxy A51 reparatie

Samsung A51 reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Is uw geliefde Samsung Galaxy A51 defect? Heeft u ‘m per ongeluk laten vallen of heeft ‘ie waterschade opgelopen? Of last van slijtage door veelvuldig en intensief gebruik? Wanneer uw Samsung Galaxy A51 reparatie nodig heeft staan wij voor u klaar om dit vakkundig voor u te regelen. Wij begrijpen als geen ander dat u uw toestel snel en goed gerepareerd terug wilt krijgen en daar zorgen wij bij GSM Dokter dagelijks voor. Ons personeel heeft jarenlange ervaring opgedaan in het repareren van allerlei smartphone problemen: Van kapotte camera, plaatsen van een nieuw scherm tot een versleten batterij vervangen of complexe problemen met het moederbord oplossen. Geen probleem voor de experts van GSM Dokter. Plan meteen uw afspraak in of kom langs! Onze winkel in Rotterdam is 7 dagen per week geopend. Lees meer

Samsung Galaxy A51 reparatie bij GSM Dokter

GSM Dokter is uw betrouwbare partner voor iedere Samsung A51 reparatie. Bij ons kunt u terecht voor alle denkbare problemen met uw Samsung telefoon en wij bieden een zeer snelle service. Sterker nog, u kunt wachten terwijl wij uw Samsung A51 vakkundig repareren. Onze winkel biedt voldoende ruimte om onder het genot van een kopje koffie te wachten tot uw Samsung weer helemaal de oude is. Alle reparaties aan uw toestel worden uitsluitend door gecertificeerde monteurs uitgevoerd met gebruik van originele Samsung onderdelen. Bovendien krijgt u 12 maanden garantie op ons werk. Stel uw reparatie daarom niet uit, maar kom vandaag nog langs bij GSM Dokter in Rotterdam Centrum om ergere schade te voorkomen.

Vergeet ook niet om, voordat u uw reparatie inplant uw inboedel-, aansprakelijkheid of reisverzekering eerst even te raadplegen. In veel gevallen bent u verzekerd voor schade aan uw devices. Bent u goed verzekerd? Laat het dan weten, dan kunnen wij voor uw verzekering een factuur of prijsopgave opstellen waarmee u de schade snel en eenvoudig kunt declareren.

Reparatie Samsung A51 in Rotterdam of opsturen

Ons servicegebied is Rotterdam en de omliggende regio. Al meer dan 15 jaar weten steeds meer particuliere en zakelijke klanten uit de regio ons te vinden voor reparaties aan allerlei devices. Van smartphones tot laptops en game-consoles. Wij maken vrijwel alles beter. Wanneer u geen tijd heeft of niet in de buurt woont van onze winkel kunt u via onze opstuur service toch gebruik maken van onze expertise. Geef bij het maken van een afspraak aan dat u uw Samsung wilt opsturen en wij sturen u de vervolgstappen en verzendinstructies per mail. Wanneer wij u toestel hebben ontvangen kijkt er een monteur naar die, na overleg met u, aan de slag gaat met reparatie. Vervolgens gaat de gerepareerde smartphone weer zo snel mogelijk naar u retour. Plan uw reparatie afspraak meteen online in! Dit kan voor alle denkbare reparaties van merken als Apple, Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Nokia, Xiaomi en OPPO of Playstation, Xbox en de Nintendo Switch.

Samsung A51 scherm reparaties

Als smartphonebezitter zijn er weinig dingen zo irritant als een smartphone die niet meer lekker werkt door een gebarsten scherm, een touchscreen dat niet meer goed reageert op aanraking of erger nog, een scherm met zwarte vlekken. Bovendien kan een beschadigd scherm dat niet op tijd wordt gerepareerd erger beschadigen doordat stof en water de telefoon van binnenuit kunnen beschadigen. Ook als het gaat om het glas van de achterkant. Snel laten repareren dus dat kapotte scherm!

Ondervindt u bijvoorbeeld de volgende problemen dan weet u dat het tijd wordt om iemand zo snel mogelijk naar uw scherm te laten kijken:

 • Beschadiging, barsten of krassen in het scherm
 • Het scherm van uw Samsung is beschadigd door drukschade.
 • Het scherm reageert niet meer op aanraking en/of uw Samsung blijft volledig zwart.
 • U heeft een vlek op het LCD-scherm waardoor uw weergave niet meer goed is.

Ook scherm reparatie doen wij uiteraard terwijl u wacht. Meekijken terwijl de monteur uw nieuwe scherm plaatst kan ook. Plan meteen uw reparatie afspraak online of kom gewoon eens langs in onze winkel!

Samsung A51 scherm reparatie kosten

Over kosten van scherm reparatie (en alle andere reparaties) doen wij niet moeilijk. Onze tarieven zijn eerlijk en transparant en u kunt ze daarom zelf direct inzien via de website. Ga naar het formulier om een reparatie afspraak te maken. Geef daarin aan om welke Samsung het gaat (type en model). Selecteer vervolgens 1 of meerdere reparaties die u door ons wilt laten uitvoeren. Vervolgens ziet u meteen de totale reparatiekosten. Dat is inclusief BTW en de kosten voor het nieuwe onderdeel. Verder worden er geen extra bijkomende kosten in rekening gebracht en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan!

Een scherm reparatie van een Samsung A51 kunt u onderstaand berekenen. Dit is per model verschillend.

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €139

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Accu Unit €69

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Origineel Achterkant Met Sealing €69

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €69

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €69

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €69

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €69

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €99

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €69

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.