Samsung reparatie

Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • Erkende Apple Reparateur
  • Gecertificeerde monteurs
  • Met of zonder afspraak
  • GEEN data verlies
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Beste prijs garantie
  • 12 maanden garantie
  • 7 dagen open

Iedere Samsung Galaxy S8 reparatie die u maar kunt bedenken kunnen wij voor u uitvoeren. Van een gebarsten scherm vervangen, het vakkundig repareren van een defect moederbord, tot een versleten batterij vervangen of vervelende waterschade herstellen. Geen enkel probleem voor het zeer professionele en ervaren team van GSM kliniek! Dé specialist in de regio Rotterdam als het aankomt op smartphone reparaties. Bij ons kunt u langskomen mét of zonder afspraak, met elke smartphone en met ieder probleem! Ook voor onderhoud en softwarematige problemen mag u ons inschakelen. Lees meer

Samsung Galaxy S8 reparatie bij GSM Dokter

GSM Dokter staat voor snelheid, kwaliteit en professionaliteit. Reparatie gebeurt bij ons uitsluitend met originele Samsung onderdelen en is in de meeste gevallen binnen 30 minuten geregeld. Dit door de ervaring van onze gecertificeerde monteurs en door de grote hoeveelheid originele onderdelen die wij in onze werkplaats standaard op voorraad hebben. Dat betekent dus dat u de telefoon slechts heel kort kwijt bent en u gewoon kunt wachten tot de reparatie klaar is. Dit geldt ook voor reparaties van andere merken zoals Apple, Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Nokia, Xiaomi en OPPO of Playstation, Xbox en Nintendo Switch. Daarnaast krijgt u 12 maanden garantie op al onze reparaties.

In de top-3 van Samsung Galaxy S8 reparaties die wij uitvoeren staat een schermreparatie, vervanging van de batterij en reparatie of vervanging van de achterkant. Maar wij kunnen u ook helpen als u een ander probleem heeft waarvan het niet meteen duidelijk is wat de oorzaak is. Neem uw toestel mee naar de winkel om er een monteur naar te laten kijken. Die stelt snel de juiste diagnose en komt met een oplossing. Kom langs of maak een reparatie afspraak op een moment dat het u het beste uitkomt!

Verzekeringswerk

Wist u trouwens dat veel reparaties ook onder de polis van uw inboedel of reisverzekering kunnen vallen? Wanneer dat bij u het geval is laat het dan weten bij het inplannen van een afspraak (of kom langs in de winkel). Dan kunnen wij een schaderapport of offerte voor uw verzekeraar opstellen zodat u de schade eenvoudig kunt declareren.

Samsung Galaxy S8 glas reparatie

Rondlopen met een smartphone waarvan het glas gebarsten is kan natuurlijk, maar op een gegeven moment wordt het toch een te grote ergernis. Dan is het tijd om het glas van uw Galaxy S8 te laten herstellen. Dat geldt zowel voor het glas van het beeldscherm als de glazen backcover die ook gevoelig is voor beschadiging. Na reparatie van het glas ziet de Galaxy S8 er weer uit als om door een ringetje te halen. Het laten vervangen van de backcover kost bij GSM Dokter is per model verschillend. Een nieuw origineel Samsung scherm kunt u onderstaand berekenen.

Samsung Galaxy S8 scherm reparatie prijs

Het scherm van iedere smartphone, dus ook van de populaire Galaxies, is het meest kwetsbare onderdeel van de telefoon. Ongeacht de hardheid en de kwaliteit van het gebruikte glas is het bijna onvermijdelijk dat een telefoon niet beschadigt als ‘ie valt. Heeft u mazzel dan zit er alleen een barst in het scherm (ook al is dat niet echt prettig), maar wanneer u pech heeft, functioneert het touchscreen ook niet meer optimaal en is de telefoon onbruikbaar geworden. In die gevallen is scherm reparatie nodig. Wij kunnen het beeldscherm van de Galaxy S8 voor u vervangen door een nieuw scherm. De prijs zal verschillen per model en is net als veel van onze andere reparaties klaar terwijl u wacht. Heeft u een nieuw scherm nodig? Niet langer wachten en langskomen! (Of online een afspraak maken).

Samsung Galaxy S8 toestel kapot

Wanneer uw Samsung Galaxy S8 kapot is, doe uzelf dan een plezier en breng een bezoek aan de GSM Dokter. Dat is niet alleen fijner voor uzelf, maar ook kan te lang rondlopen met een beschadigde smartphone ervoor zorgen dat de telefoon nog verder beschadigd raakt of zelfs onbruikbaar en dat wilt u natuurlijk niet. Dus moet uw telefoon steeds vaker aan de lader of bent u zat geworden van de barsten in het scherm of de backcover? Kom dan langs in onze winkel om uw Galaxy S8 snel en professioneel te laten repareren! Wij kunnen vrijwel ieder probleem voor u oplossen en kunnen garanderen dat u na reparatie weer beschikt over een Samsung Galaxy S8 die er gloednieuw uitziet, maar weer net zo soepel functioneert. Alsof u ‘m gisteren gekocht heeft!

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €199

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Accu Unit €79

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Origineel Achterkant Met Sealing €79

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €69

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €79

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €69

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €69

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €109

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €69

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.