Samsung reparatie

Galaxy S24 Ultra

Samsung s24 ultra reparatie
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Galaxy S24 Ultra Reparatie

Samsung S24 Ultra scherm kapot? Geen probleem! Wij repareren uw Samsung S24 Ultra scherm met 100% originele onderdelen en zonder verlies van uw gegevens. Reparatie klaar terwijl u wacht binnen slechts 30 minuten! Wij zijn 7 dagen per week geopend en bieden een snelle service met de zekerheid van uw gegevens. Kom langs in onze winkel in Rotterdam of stuur eenvoudig uw toestel op via onze gratis opstuur service.

Lees meer

Uitgebreide reparatiediensten 

Welke reparaties voeren wij uit aan uw Samsung S24 Ultra? De meest voorkomende problemen met uw Samsung S24 Ultra hebben wij op een rij gezet. Maak een afspraak en laat uw Samsung S24 Ultra reparatie uitvoeren door experts van GSM Dokter.
 •  Scherm kapot door een val of stootschade 
 • Batterij loopt snel leeg of toestel valt regelmatig uit
 • Achterkant glas kapot
 • Toestel wilt niet opladen of geeft een vocht melding
 • Scherm heeft inkt vlekken
 • Moederbord werkt niet/gaat niet aan door kortsluiting
 • Bel of microfoon geluiden zijn zacht

Galaxy S24 Ultra batterij vervangen 

Wanneer uw Samsung Galaxy S24 Ultra toe is aan een nieuwe batterij, bent u bij GSM Dokter Rotterdam aan het juiste adres voor een professionele Samsung S24 batterij vervanging. Een batterij die niet meer optimaal presteert, kan uw dagelijkse gebruik van het toestel ernstig belemmeren. Onze service voor het vervangen van de batterij van de Samsung S24 Ultra is snel, nauwkeurig en betrouwbaar. We zorgen ervoor dat uw toestel wordt voorzien van een gloednieuwe, originele Samsung-batterij, wat niet alleen de prestaties verbetert, maar ook de algehele werking van uw apparaat verhoogt. Met onze batterij vervanging service krijgt uw smartphone weer een nieuwe impuls, waardoor u optimaal van alle functies kunt blijven genieten.

Galaxy S24 Ultra scherm reparatie

Voor een professionele Samsung S24 scherm vervanging bent u bij GSM Dokter Rotterdam aan het juiste adres. We begrijpen hoe belangrijk een foutloos scherm is voor uw Samsung S24 Ultra-ervaring. Ons team van vakkundige technici is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van schermen, waarbij we de nieuwste methoden en gereedschappen inzetten voor een perfect resultaat. Of het nu gaat om krassen, barsten, of een defect touchscreen, wij zorgen ervoor dat uw scherm na reparatie weer helder en responsief is. Elk aspect van de scherm reparatie wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail uitgevoerd, zodat uw toestel weer aanvoelt als nieuw. Bij een reparatie aan het scherm van Samsung S24 ultra hoeft u geen zorgen te maken over uw gegevens. Deze worden bewaard op uw toestel. U kunt bij ons rekenen op een snelle service en zekerheid van uw gegevens, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop staan.

Diagnose en reparatieproces zonder verlies van DATA!

Bij GSM Dokter Rotterdam start elke reparatie van uw Samsung Galaxy S24 Ultra met een grondige diagnose. Dit belangrijke proces stelt ons in staat om precies te bepalen welke reparaties nodig zijn, waaronder de Samsung S24 batterij of scherm vervanging. Onze technici gebruiken moderne tools om problemen te identificeren. Bij ons bent u zeker van uw gegevens en worden deze niet gewist tijdens een reparatie. Na deze gedetailleerde diagnose zetten we de meest geschikte en effectieve methoden in om uw Samsung Galaxy S24 Ultra te repareren. Ons doel is om uw toestel snel en zorgvuldig te herstellen met aandacht voor kwaliteit en snelheid. Of het nu gaat om een batterij vervanging of andere complexe reparaties, u kunt erop vertrouwen dat uw Samsung S24 Ultra in deskundige handen is bij GSM Dokter.

Kosten en doorlooptijden 

Bij GSM Dokter Rotterdam zetten we ons in voor helderheid en betaalbaarheid bij reparaties, waaronder de Samsung S24 batterij vervanging. We begrijpen hoe belangrijk uw Samsung Galaxy S24 Ultra voor u is, dus hanteren we concurrerende prijzen zonder in te leveren op kwaliteit. Onze klanten waarderen onze snelle service en transparante kostenstructuur. We streven ernaar om reparaties, zoals de Samsung S24 batterij vervanging of Samsung S24 Ultra scherm vervanging, efficiënt en snel uit te voeren, zodat u uw toestel zo min mogelijk hoeft te missen. Ons doel is om de doorlooptijden te minimaliseren, zodat uw Samsung Galaxy S24 Ultra snel weer in optimale staat is en u weer volledig van uw toestel kunt genieten.

Eenvoudig een reparatie afspraak maken

Het plannen van een reparatie voor uw Samsung Galaxy S24 Ultra, waaronder een Samsung S24 batterij vervanging, is moeiteloos bij GSM Dokter Rotterdam. Met onze eenvoudige online boekingssysteem of via een telefoontje kunt u snel een afspraak maken. U kunt uw toestel ook opsturen als u niet uit de buurt komt. Wij zorgen ervoor dat het hele proces van reparatie efficiënt en zonder onnodige vertragingen verloopt. Ons team van deskundige technici is klaar om u te ondersteunen met elke reparatie behoefte, of het nu gaat om een Samsung S24 Ultra batterij vervanging of andere technische problemen. Bij GSM Dokter begrijpen we het belang van uw tijd en zorgen we voor een snelle, vakkundige service, zodat u uw Samsung Galaxy S24 Ultra zo snel mogelijk weer optimaal kunt gebruiken.

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €349

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Origineel Achterkant Met Sealing €89

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Accu Unit €89

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Koptelefoon aansluiting kabel €79

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €79

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €79

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €79

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €299

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €79

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.