Wat voor type telefoon is de Alcatel 3?

De Alcatel 3 is de juiste combinatie tussen design, innovatie en techniek. Dit toestel bewijst dat prestaties hand in hand kunnen gaan met betaalbaarheid.

Misschien wist je het niet maar Alcatel is één van de beginners van de mobiele telefoons.  De Pocketline Swing werd gemaakt door Alcatel en ging begin 2000 met honderdduizenden tegelijk over de toonbank. Bijna twintig jaar later in Alcatel is nog steeds een belangrijke speler op de markt.

1. Design

Bij Alcatel vindt men het belangrijk dat innovatie en techniek samen gaan met betaalbaarheid en daardoor bereikbaar is voor iedereen. Aan de voorzijde zien we, als we goed kijken, hele dunne schermranden. Deze worden bovenaan alleen onderbroken door een ‘waterdruppel inkeping’ waarin de camera en de sensoren van het toestel zitten. Ook de achterzijde van de Alcatel 3 is prachtig vormgegeven.

2. Snelheid en een grote accu

Ook op het gebied van prestaties ben je bij de Alcatel 3 aan het goede adres.De nieuwste chipset en de 3 of 4 GB aan  werkgeheugen zorgen ervoor dat je razendsnel kunt appen, mailen en streamen op de Alcatel 3.  De versie met 3 GB aan werkgeheugen heeft een interne opslag van 32 GB en de 4 GB versie heeft 64 GB aan interne opslag. Wanneer dat niet genoeg is kun je dat gewoon uitbreiden met een micro SD kaart.

Dat mooie grote scherm en al die techniek heeft wel veel energie nodig. Ook dat is geen probleem bij de Alcatel 3. Dit toestel heeft een accu van 3500 mAh groot en dat is echt veel. Dus ga je een dag weg naar het strand, op vakantie of voor je werk dan kun je op de Alcatel 3 en zijn accu vertrouwen.

3. Foto’s maken

Een goede camera is een vereiste voor elke smartphone. Ook de Alcatel 3 laat je op dit vlak niet in de steek. Aan de achterzijde zit een dubbele camera met een 13 en een 5 megapixel sensor. De selfies maak je met de 8 megapixelcamera die aan de voorkant zit.

Net als de camera’s op veel duurdere modellen beschikt de camera van de Alcatel 3 over kunstmatige intelligentie. Deze herkent wat je fotografeert en past de instellingen van de camera daarop aan.

De GSM Dokter is al jaren ervaren in Alcatel reparaties. Heb je problemen met jouw Alcatel kom dan gerust langs ons filiaal.

Daarnaast zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen met de Alcatel 3. Laat hieronder een reactie achter.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.