De revolutionaire iPhone X

Maar liefst tien jaar geleden werd de eerste iPhone gelanceerd. Elk nieuw model werd vervolgens verder geperfectioneerd en de opties verder uitgebreid. De iPhone X (iPhone 10) is een smartphone waarin de meest moderne functies en nieuwe mogelijkheden samenkomen: een groot OLED-scherm, gezichtsherkenning, een perfecte fotocamera, augmented reality-functionaliteit en hij is zelfs waterdicht. En kabels? Die heeft u niet meer nodig, want de iPhone X kan gewoon draadloos worden opgeladen.

Wat maakt de iPhone X zo spectaculair?

De iPhone X breekt met veel oude iPhone-tradities. Voorheen had elke iPhone een lcd-scherm, maar dat is in de iPhone X vervangen door een OLED-scherm. Dit nieuwe schermtype is scherper en heeft een veel mooier contrast met prachtige kleuren. Het scherm bedekt de iPhone X vrijwel volledig en ligt hoger dan in de vorige versies, zodat u het gevoel krijgt dat u de pixels echt aanraakt. Ook de camera’s zijn sterk verbeterd en presteren vooral bij wat minder licht zeer goed. Filmen kan de iPhone X ook als de beste, in 4K-resolutie en met maar liefst 60 frames per seconde. Dat zijn opnames die voorheen alleen met dure professionele videoapparatuur te maken waren.

Op softwaregebied verrast de iPhone X met de functie Face ID. De vingerafdrukherkenning is vervangen door gezichtsherkenning. Deze techniek heeft Apple uiterst betrouwbaar weten te maken en werkt feilloos. Uiteraard blijft inloggen met een pincode altijd mogelijk. Voor wie de beste iPhone wil hebben, is de iPhone X een uitstekende keuze en echt een enorme stap voorwaarts vergeleken met de vorige generaties.

Repareren van iPhone X in Rotterdam

Natuurlijk wilt u heel lang van uw nieuwe iPhone X genieten. Toch zit een ongeluk vaak in een klein hoekje. Ondanks het gebruik van een goed iPhone X-hoesje en oplettend gedrag is het mogelijk dat uw iPhone X een beschadiging oploopt. Een ontsierende kras of zelfs barst in uw beeldscherm kan het gevolg zijn. Ook een beschadiging aan de behuizing komt regelmatig voor. Gelukkig zijn al deze problemen door GSM Dokter in Rotterdam eenvoudig op te lossen. Wij werken met originele Apple-onderdelen en zorgen ervoor dat uw geliefde iPhone X weer snel te gebruiken is. Ook voor slijtage aan de knoppen door intensief gebruik, softwareproblemen, het vervangen van een iPhone X batterij of bij andere issues helpen wij u graag.

Uw iPhone X is klaar terwijl u wacht

Bij GSM Dokter in Rotterdam verzorgen gecertificeerde Apple-experts uw iPhone X reparatie, gewoon terwijl u wacht. U maakt eenvoudig online een afspraak en komt naar onze winkel in Rotterdam. U krijgt garantie op uw iPhone X reparatie en bent daarmee verzekerd van een smartphone die weer jaren mee kan. Wij gebruiken originele Apple onderdelen, waardoor u kunt vertrouwen op een goede kwaliteit. Wilt u uw iPhone laten repareren in Rotterdam? Neem dan snel contact met ons op of gebruik het online formulier voor het maken van een afspraak.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.