Chinese smartphones: 3 huidige toppers

De afgelopen jaren is de Chinese smartphone markt fors toegenomen in Nederland. Goedkopere modellen met meerdere functies in vergelijking met de high end toestellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Hieronder hebben wij een top 3 samengesteld die boven de concurrentie uitsteken.

1. Oppo Find X

Iedereen kent wel het telefoonmerk OnePlus, dit is het dochterbedrijf van de telefoonmerk Oppo. De Oppo Find X is een full screen telefoon. Dit houdt in dat er geen inkepingen zijn bovenin het scherm of andere aparte gleuven. De camera van het toestel komt mechanisch uit de bovenkant. Het scherm is 6,4 inch groot en komt standaard met 8gb ram en 265gb geheugen. Er is ook een dual-sim variant verkrijgbaar. Via het mechanische schuiven van de camera is er extra ruimte beschikbaar voor een extra camera. De eerste achtercamera bevat een 16 megapixel camera en de tweede camera een 20 megapixel camera.

Dit toestel kost in de winkel €899,-.

2. OnePlus 6T

De Oneplus 6T bevat een 6,4 inch scherm met een inkeping aan de bovenkant. De One Plus 6T komt met 8gb ram en met een standaard geheugen van 128gb en een dual-sim functionaliteit. De achtercamera bevat 20 megapixels en de andere achter camera bevat 16 megapixel en tot slot de voorcamera bevat 16 megapixels. Ook zit er een on screen vingerprint sensor op. Dit houd in dat de vingerafdrukscanner op het scherm zelf zit.

Het standaard toestel met 8gb ram en 128gb geheugen kost €579,-

3. Xiaomi Redmi Note 7

De Xiaomi Redmi Note 7 is dit jaar op 29 februari uitgekomen. Xiaomi zocht naar een budget toestel voor de klant die goed betaalbaar is. De Redmi Note 7 heeft een dubbele camera op de achterkant. Een camera van 48 megapixel en een andere camera van 5 megapixel. Het toestel heeft een 6,3 inch scherm en komt ook met dual-sim functionaliteit. De voorcamera bevat 12 megapixels. Het toestel komt standaard met 4gb ram en 64gb geheugen.

Het beste van alles is dat het toestel slechts €239,- kost, een budgetprijs zoals Xiaomi vooraf had beloofd.

Chinese Smartphone reparatie in Rotterdam

Heb je een OnePlus of Xiaomi reparatie nodig of is vervanging van een ander onderdeel gewenst? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het formulier in en maak een afspraak in onze winkel in Rotterdam op het tijdstip die jou het beste uitkomt.

Wij zijn benieuwd naar jouw top 3! Laat ons in de comments weten wat jouw ervaringen zijn met deze type smartphones.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.