Galaxy Note 10 of Galaxy Note 10 Plus?

Samsung heeft twee nieuwe modellen op de markt gebracht, namelijk de Galaxy Note 10 en Galaxy Note 10 Plus. Zoals de meesten van jullie weten staat de “Note serie” bekend om zijn grote scherm en grote batterij.

1. Kenmerken Galaxy Note Series

Het scherm van de Galaxy Note 10 is 6,3 inch en het scherm van de Galaxy Note 10 Plus is maar liefst 6,8 inch. De capaciteit van de batterijen is ook verschillend, de Galaxy Note 10 heeft een batterijgrootte van 3500 en de Galaxy Note 10 Plus heeft een batterijgrootte van 4300. De Galaxy Note 10 Plus gaat dus 18% langer mee dan de normale Note 10. Beide modellen zijn wel voorzien van fast charge.

De opslagruimte van de Galaxy Note 10 is standaard 256GB, maar kan helaas niet uitgebreid worden. Bij de Galaxy Note 10 Plus kan je dit wel uitbreiden via de micro SD.

2. Prijs/kwaliteit verhouding

Het belangrijkste van je nieuwe telefoon is natuurlijk de prijs kwaliteit verhouding. De kosten voor de nieuwe Samsung Galaxy Note 10 bedragen 949 euro. Deze is 150 euro goedkoper dan de Samsung Galaxy Note 10 Plus die bedraagt namelijk 1049 euro.

Natuurlijk laten wij de keuze aan jou. Welk model van de nieuwe Samsung Galaxy Note 10 serie heeft jouw voorkeur?

GSM Dokter is al jaren ervaren met alle reparaties voor de modellen van de Samsung Galaxy Note Series. Heb je nog vragen kom dan gerust langs ons filiaal of laat een reactie achter hieronder.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.