Is de Huawei Mate 20 Pro een goede keuze?

Klinkt een triple camera van Leica en een batterij die twee dagen meegaat jou als muziek in de oren voor je nieuwe smartphone? Het nieuwe toestel van Huawei heeft daarbij een verbeterde chipset met maar liefst 6 GB werkgeheugen voor supersnel gebruik.

1. Ontwerp en design

De Huawei Mate 20 Pro heeft een prachtig ontwerp waarbij aan veel details is gedacht. De Huawei Mate 20 Pro is gemaakt van 3D glas. De randen lopen door en zorgen dan ook voor een super mooi design. Het scherm is 6,4 inch (16cm) groot en heeft een inkeping aan de bovenkant. Het toestel heeft 4 camera’s totaal. 3 aan de achterkant en 1 camera voor. De camera aan de voorkant bevat 24 megapixels en zorgt dan ook voor super scherpe en mooie foto’s. De 3 camera’s aan de achterkant van het toestel hebben resoluties van 40 megapixels, 20 megapixels en 8 megapixels. De 40 megapixel-camera heeft een groothoeklens, de 20 megapixel-camera een ultra groothoeklens en de 8 megapixel-camera een telelens. Kortom, of je nu een groot landschap wilt vastleggen of wilt inzoomen op een object, de Huawei Mate 20 Pro kan het.

1. Artificial Intelligence

Steeds meer nieuwe toestellen hebben kunstmatige intelligentie toepassingen. Dit houdt in dat de telefoon voor jou gaat denken. Ook de Huawei Mate 20 Pro maakt jouw gebruik nog makkelijker dankzij kunstmatige intelligentie toepassingen. Laat jouw toestel bijvoorbeeld vertellen hoeveel calorieën er in je eten zit door het toestel op je eten te richten of laat je op reis vertellen voor welk gebouw of schilderij je staat. Of praat gewoon tegen je telefoon die typt het dan voor je.

1. Batterij en opladen

De Huawei Mate 20 Pro bevat een hele krachtige batterij. De 4200 mAh batterij in combinatie met een batterij besparende chip zorgt ervoor dat je het toestel twee dagen lang kan gebruiken. Dankzij SuperCharge 2.0 (snelOpladen 2.0) van Huawei is hij ook zo weer vol. Binnen dertig minuten laad je de batterij van nul naar 70 procent. Ook kan je de Huawei Mate 20 Pro draadloos opladen. Ik vind de Huawei Mate 20 Pro zeker een deal het is een nieuw toestel met heel veel verfrissende nieuwe functies.

Wat vind jij van de Huawei Mate 20 Pro?

Heb je verder nog vragen? Kom dan gerust langs bij ons in de winkel. Wij helpen jou graag verder!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.