Soms is het nodig dat een iPhone batterij vervangen wordt. Een snel leeglopende of niet meer goed werkende batterij van een iPhone 6 is een veelvoorkomend probleem. Als een iPhone enkele jaren intensief gebruikt is, dan kan het zijn dat de batterij van de iPhone minder goed geworden is en snel leeg raakt. Meestal is het in deze gevallen noodzakelijk om jouw iPhone batterij te vervangen. Jouw batterij iphone 6S valt uit? Controleer wel altijd eerst of je recht heeft om een beroep te doen op het reparatieprogramma iPhone 6s. Voor een bepaalde serie iPhone 6 is het bij Apple bekend is dat de batterij van een iphone 6s voortijdig uit kan vallen of snel leeg kan lopen.

Batterij iPhone 6 snel leeg na update iOS 10

Het komt voor dat de accu van een iPhone 6 al binnen enkele maanden na aanschaf slechter wordt. De oorzaak hiervan kan bijvoorbeeld vochtschade of schade aan andere interne componenten zijn. In deze gevallen is het niet nodig om de batterij van de iPhone te vervangen, maar ligt de oorzaak ergens anders. Het komt ook voor dat er problemen met de iPhone batterij ontstaan nadat een update naar iOS 10 is uitgevoerd. Als de accu snel leegloopt na deze update, dan is dat mogelijk het gevolg van de iOS 10 update. Deze versie van iOS verbruikt meer energie dan de vorige versies. GSM Dokter kan vaststellen of jouw batterij nog in goede conditie is, of dat dit een softwarematige oorzaak heeft.

Tips om batterij problemen met de iPhone 6 te voorkomen

Er bestaan een aantal goede manieren om langer met de batterij van een iPhone 6 te doen:

 • Laat de telefoon ‘s nachts niet aan de lader;
 • Gebruik alleen originele iPhone-laders;
 • Zet de helderheid van het scherm lager. Deze instelling is van grote invloed op de snelheid waarmee de batterij van een iPhone leegloopt;
 • De iPhone 6 opladen via de USB-poort zorgt voor een langere levensduur;
 • Laat minder programma’s op de achtergrond actief.

Wat kun je van ons verwachten?

GSM Dokter helpt jou snel met het vervangen van de batterij of reparatie van:

 • iPhone 6
 • iPhone 6S
 • iPhone 6S Plus

Na het vervangen van de batterij kan jouw iPhone 6 weer jaren mee. Via GSM Dokter regelt je dat heel gemakkelijk: maak online een afspraak, kom op de afgesproken tijd naar onze winkel in Rotterdam en je ontvangt meestal binnen een half uur al jouw iPhone 6, 6S of 6S Plus weer helemaal gerepareerd terug! GSM Dokter gebruikt altijd originele iPhone-materialen, waardoor je altijd kunt vertrouwen op goede kwaliteit. Ook geven wij drie maanden garantie op de gebruikte onderdelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul het formulier in en maak direct een afspraak voor een iPhone reparatie in Rotterdam. Problemen met de batterij bij iPhone 6S verhelpen wij snel!

6 reacties in “iPhone 6 batterij reparatie en accu vervangen in Rotterdam

 1. Kramer - Reageer

  Wat kost het om mijn batterij voor de iPhone 6S te laten vervangen? En kan dat eventueel morgen al?

  • GSM Dokter - Reageer

   Beste Kramer,

   Het vervangen van een iPhone 6S batterij die snel leeg loopt, kunnen wij repareren binnen een half uur. De kosten voor een originele iPhone 6S batterij zijn €69. Dit is inclusief de montage hiervan. U bent 7 dagen welkom voor de reparatie.

   Groetjes,
   Team Gsm Dokter

 2. Stephanie - Reageer

  De batterij van mijn Iphone6 loopt snel leeg (meer dan 2 jaar oud) en wil deze graag laten vervangen. Kunt u mij informeren over de kosten? Alvast bedankt.

  • GSM Dokter - Reageer

   Beste Stephanie,
   Bedankt voor je bericht. De kosten hiervoor zijn €69, dit is inclusief de montage hiervan. Wij meten de batterij kosteloos voor u op en als deze aan vervangen toe is, hebben wij dit binnen half uur gerepareerd!

   Groetjes,
   Team Gsm Dokter

 3. Tino - Reageer

  Beste, repareren jullie ook een gebroken beeldscherm van een iPhone 6?

  • GSM Dokter - Reageer

   Beste Tino,

   Bedankt voor uw bericht. Wij repareren ook een beeldscherm van de iPhone 6 de totale kosten van deze reparatie bedraagt
   €99,-. U kunt wachten op de reparatie met een bak koffie of thee.

   Met vriendelijke groet,
   GSM Dokter

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.