iPhone 7 audiochip probleem

Bij elke telefoon is er altijd een kenmerkend zwakke plek vindbaar. Bij de iPhone 7 of 7 Plus is dit vaak een loszittend pad onder de audio chip. Gebruikers ondervinden daardoor problemen zoals: Geen audio, geen geluid tijdens het bellen, Opnemen van dictafoon werkt niet, een erg lange opstart tijd (blijft hangen op het Apple logo) en problemen met filmpjes afspelen.

Doe eenvoudig de iPhone 7 Audio chip test!

Je kunt zelf testen of jouw audio chip defect is. Dit is mogelijk door simpelweg de dictafoon te openen en te kijken of je wel of niet kunt opnemen. Kun je niet opnemen dan is de audiochip defect, ook door te bellen kun je dit testen, als de tegenpartij jou niet hoort of je hoort de tegenpartij niet is de audiochip defect. Het kan ook zijn dat jouw iPhone 7 of 7 Plus op het Apple logo blijft hangen bij het opstarten, in dit geval kan het ook de audiochip zijn. Herken jij dit probleem?

Reparatie van de microfoon

Ondervind je problemen met de microfoon van jouw iPhone 7 of 7 Plus of heb je problemen het opladen van jouw telefoon? Bij de GSM Dokter help wij jou van harte met jouw toestel. Kom gerust langs (de koffie/thee staat al klaar!) en laat jouw chip kosteloos door ons testen!

Als je akkoord geeft voor de reparatie dan is jouw toestel op dezelfde dag klaar!

iPhone reparatie in Rotterdam

Heb je een iPhone 6, 7, 8 of iPhone X scherm reparatie nodig of is vervanging van een ander onderdeel gewenst? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het formulier in en maak een afspraak in onze winkel in Rotterdam op het tijdstip die jou het beste uitkomt.

Wij zijn benieuwd naar jouw reactie of jij deze problemen vaak tegenkomt en of je misschien andere tips hebt.

2 reacties in “Is de audio chip van mijn iPhone 7 of 7 Plus kapot?

 1. S Vos - Reageer

  Iphone 7 audiochip moederbord loop
  Wat kost reparatie bij jullie?
  Mvg S. Vos

 2. GSM Dokter - Reageer

  Geachte heer/mevrouw Vos,

  Bedankt voor uw bericht. Een Audio Chip reparatie kost bij ons €159 dit is inclusief de montage van een originele onderdeel. U krijgt hierbij 1 jaar garantie op de vervangen onderdeel. De reparatie duurt ongeveer 1 a 2 uur. U kunt online een afspraak inplannen voor de reparatie.

  Met vriendelijke groet,
  Team GSM Dokter

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.