iPhone 8 en iPhone 8 Plus

Ruim een jaar na het verschijnen van de bekende iPhone 7 en iPhone 7 Plus presenteerde Apple de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Het verschil met de vorige versie is groot en zeer vernieuwend. GSM Dokter in Rotterdam bestudeerde de nieuwe generatie iPhone aandachtig en vertelt je er in dit blog alles over. Zo is de iPhone 8 aanzienlijk groter dan zijn voorganger en de thuisknop is compleet vervangen door gezichtsherkenning. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn dus te ontgrendelen door simpelweg naar het scherm te kijken. Het ontwerp is uitgevoerd in duurzaam roestvrij staal met een glazen achterkant. Nog meer goed nieuws: de accu gaat maar liefst twee uur langer mee dan de iPhone 7-serie.

Opvallende uiterlijke verschillen en verbeteringen

Zodra u een iPhone 8 Plus in uw hand heeft, valt direct op dat deze aanzienlijk groter is dan zijn voorganger. Niet verwonderlijk, want het schermformaat is vergroot van 4,7 inch naar 5,5 inch. Het heeft daarnaast een zeer hoge schermresolutie (Full HD) van 1920 bij 1080 pixels. Het scherm van de iPhone 8 meet 1334 bij 750 pixels. Perfect dus om films en video’s op te kijken, maar ook een haarscherpe weergave van alle schermen en iconen is daarmee gegarandeerd. Verder valt kenners direct de camera achterop het toestel op. De iPhone 8 beschikt over één camera, de iPhone 8 Plus heeft er maar liefst twee gekregen. De tweede camera maakt het mogelijk om zonder kwaliteitsverlies te kunnen inzoomen. De iPhone 8 zoomt digitaal in. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus geven ook gemoedsrust, want ze zijn namelijk zowel stof- als waterdicht. Gewoon bellen of internetten in de regen of op het strand dus! Verder is het mogelijk geworden om draadloos op te laden. Een wens van velen gaat daarmee in vervulling.

Verschil iPhone 7 en iPhone 8: verbeterde snelheid en meer geheugen

Niet alleen het uiterlijk van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus is veranderd, Apple voerde ook grote verbeteringen aan de snelheid door. De A11 Bionic-processor maakt zelfs het meest zware werk mogelijk. Gamen of video’s bewerken gaat heel soepel en snel. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus draaien op iOS 11 waarin eveneens veel vernieuwingen zitten, zoals het weergeven van meldingen terwijl de iPhone nog vergrendeld is, of het makkelijk switchen naar een ander toetsenbord om snel met één hand te kunnen typen. Waar ook veel mensen heel blij mee zullen zijn, is de opslagcapaciteit. Zowel de iPhone 8 als de iPhone 8 Plus beschikken standaard over 64 GB geheugen. Voor een relatief lage meerprijs zijn er ook varianten met maar liefst 256 GB beschikbaar. Ideaal voor mensen die veel filmen, foto’s maken of muziek opslaan.

Een iPhone reparatie nodig?

Als uw iPhone onverhoopt is gevallen en een iPhone reparatie nodig heeft, voeren wij deze vakkundig en snel voor u uit. Voor vrijwel elke iPhone reparatie kunt u bij ons terecht. GSM Dokter in Rotterdam gebruikt altijd originele Apple onderdelen en geeft 3 maanden garantie op de gebruikte onderdelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, of vul direct het formulier online in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.