Handige info over de nieuwe Samsung s10 modellen!

Ieder jaar presenteren telefoon merken hun nieuwe toestellen. Dit jaar heeft Samsung 3 nieuwe modellen aangekondigd en uitgebracht. De Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10e en de Samsung Galaxy S10 Plus. Ieder model heeft ze eigen prijskaartje en voor- en nadelen.

1. Samsung Galaxy S10

De Samsung Galaxy S10 is het normale model van de nieuwe Samsung Galaxy reeks. De Samsung Galaxy S10 heeft maar liefst 3 camera’s op de achterkant, namelijk 2×12 megapixels en 1×16 megapixels. De eerste camera van 12 megapixels heeft een dubbel diafragma. Dit zorgt voor goede foto’s in zowel donkere als lichte omstandigheden. De tweede camera van 12 megapixels is precies hetzelfde als de eerste camera.

Als laatste bevat de Samsung Galaxy S10 nog een derde camera met 16 megapixels “een telelens”. De telelens zorgt ervoor dat je scherp op objecten kunt inzoomen en daarmee niet de kwaliteit verliest die je met een normale zoom wel verliest. De Samsung Galaxy S10 heeft een scherm van 6.1 inch(15cm). De randen van het scherm zijn volledig weg en bevat aan de voorkant een lens in het scherm voor de voor-camera. Deze camera bevat 10 megapixels. De Samsung Galaxy S10 komt standaard met 8GB werkgeheugen en 128GB opslag.

2. Samsung Galaxy S10e

De Samsung Galaxy S10e is het budget model van Samsung. De Samsung Galaxy S10e bevat een dubbele camera op de achterkant van 12 en 16 megapixels met deze camera’s maakt de S10e super-scherpe foto’s.

Daarnaast heeft de tweede lens die op de Samsung Galaxy S10e zit een groothoeklens. Een leuke functie voor het foto’s maken van grote ruimtes, landschappen of gebouwen. Het scherm is 5.8 inch (15cm) en bevat aan de voorkant een lens in het scherm voor de voorcamera. De Samsung Galaxy S10e komt standaard met 6GB werkgeheugen en 128GB opslag.

3. Samsung Galaxy S10 Plus

De Samsung Galaxy S10 Plus is het grotere en het wat duurdere model van de nieuwe Samsung Galaxy reeks. De Samsung Galaxy S10 Plus heeft precies dezelfde achter camera’s als de normale Samsung Galaxy S10. 2×12 megapixels en 1×16 megapixels. Alleen de voor camera is anders die heeft namelijk een extra lens. 1×10 megapixels en 1×8 megapixels.

Het scherm zelf is ook groter dan de andere Modellen. Het scherm bevat een grootte van 6,4 inch (16cm). De Samsung Galaxy S10 Plus komt standaard met 8GB werkgeheugen en 128GB opslag.

Wat vind jij van de nieuwe Samsung Galaxy modellen? Laat hieronder jouw voorkeur weten.

Heb je verder nog vragen? Kom dan gerust langs bij ons in de winkel. Wij helpen jou graag verder!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.