Playstation 5 geruchten

Nu de Playstation 4 modellen al een tijdje onder ons zijn, zijn er geruchten over Sony die rond de feestdagen in 2020 een nieuwe console wil uitbrengen: de Playstation 5.

Hieronder zullen wij een aantal van deze geruchten bespreken.

Controllers

De Sony Playstation 5 controllers blijven ongeveer hetzelfde als de Playstation 4 controllers.

Achterwaartse Compatibiliteit

Achterwaartse compatibiliteit is een ondersteuning voor een oudere versie, in dit geval de Playstation 4 wanneer deze de plaats van een ouder product overneemt. Door deze functie kan de Playstation 5 alle gegevens van jouw oude Playstation 4 overzetten naar de Playstation 5.

Geruchten over de kracht van de Playstation 5

Volgens de geruchten gaat de PS5 een speciale Ryzen 8 core processor krijgen en dat Sony met deze generatie écht de 4K bij 60 FPS gaat halen. Verder gaat Sony ook een SSD in de Playstation 5 stoppen, die wel 20x sneller werkt als de harde schijf die er nu in zit bij de Playstation 4. Er zijn ook geruchten dat de nieuwe Playstation 8K gaming gaat ondersteunen.

Prijs en releasedatum

Als de geruchten kloppen komt deze nieuwe Playstation 5 van Sony rond de feestdagen in 2020 uit. De PS5 gaat rond de €500,- kosten.

Reparatie aan de nieuwe Playstation 5

Uiteraard kunnen wij bij de GSM Dokter jouw Playstation 5 ook repareren wanneer deze uitkomt en ongelukkig kapot gaat. Ook blijven wij de Playstation 4 en alle andere modellen repareren.

Heb je nog vragen kom dan gerust langs ons filiaal of laat een reactie achter hieronder.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.