Samsung Galaxy S20 geruchten

Dit is de telefoon waar iedereen weer een jaar op heeft gewacht. Wij kunnen er ook geen genoeg van krijgen, nieuwe specificaties een nieuw design. Ook komt samsung dit jaar met een nieuw model namelijk, de Samsung Galaxy S20 Ultra. Dit is de “meest geavanceerde telefoon” van dit jaar volgens veel bronnen. Hieronder in de blog lees je er meer over.

Verwachte Releasedatum

De releasedatum van deze high-end smartphones zal ongeveer in het midden van maart plaatsvinden. Samsung presenteert altijd wel de producten voordat zij deze aanbieden aan de mensen. De laatste Samsung Galaxy S20 modellen zijn op 11 februari gepresenteerd door Samsung.

De Samsung Galaxy S20 Ultra 

Zoals eerder gelezen komt Samsung dit jaar met een speciaal toestel, namelijk de Samsung Galaxy S20 Ultra. De Samsung Galaxy S20 Ultra bevat maar liefst een 5000 mAh accu. Standaard uitgerust met 128GB opslag geheugen je hebt zelf de keuze uit 12 GB of 16 GB werk geheugen. Power Sharing heeft Samsung natuurlijk niet buiten gelaten dit jaar. Ieder nieuw Samsung model dit jaar heeft Power Sharing, hierdoor kan je gemakkelijk je batterij delen met andere mensen of andere apparaten. De Samsung Galaxy S20 Ultra is beschikbaar in de kleuren grijs of zwart.

Samsung Camera’s

Ook dit jaar zijn er weer een behoorlijk aantal verbeteringen aan de camera’s van Samsung gemaakt. Voor de camera’s op de achterzijde is er een grote ruimte vrijgemaakt. Op die grote ruimte zit een periscopische sensor voor 10x optische en 100x digitale zoom. De S20 en S20+ beschikken over twee 12 megapixel camera’s en één 64 megapixel camera. Maar de S20 Ultra beschikt over één 12 megapixel camera, één 48 megapixel camera en jawel een 108 megapixel camera, dat is ongelofelijk. Niet heel vaak zagen we zulke hoge megapixels terug in een camera van een telefoon.

Verschillende formaten en prijzen

De Samsung Galaxy S20 Ultra komt in 3 verschillende formaten. De normale S20 is 6,2 inch en deze zal volgens de geruchten 899 euro kosten. Vervolgens heb je de S20+, deze zal 6,7 inch zijn en zal 999 euro kosten. Als allerlaatste heb je natuurlijk het grootste model de S20 Ultra deze zal 6,9 inch zijn met een prijskaartje van €1299,-. Wij weten nog niet zeker of elk model ook in Nederland verkocht gaat worden.

Ultieme performance

Een nieuwe Samsung betekent betere performance specificaties. De Samsung S20 Ultra gaat beschikken over een 4000 mAh batterij. De Galaxy S20+ zou een 4500 mAh accu krijgen. In de Galaxy S20 Ultra zouden we de indrukwekkende 5000 mAh terug gaan vinden.

Over kracht gesproken, bronnen melden dat de Samsung Galaxy uitgerust wordt met de Exynos 990 chip. De Exynos 990 kan de 108 MP camera sturen en heeft een nieuw modem dat 5G* ondersteunt.

Leuk feitje voor de gamers onder ons. De 120Hz-schermen kan de Exynos 990 ook aansturen. Dat betekent minder haperingen en scherpere beelden.

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.