fbpx
31.12.2019 Geschreven door SearchLable

Google Pixel 4

De nieuwe Google Pixel 4 en 4 XL zijn al een tijdje onder ons. Google komt met een reeks verbeteringen, met als opvallendste punten: de camera, Google Assistent en de slimme gezichtsherkenning.

1. Scherm en behuizing

De Pixel 4 XL krijgt dit keer een even groot 6,3 inch OLED scherm met een 90Hz display. Verder koos Google ervoor ook dit keer voor bescherming tegen stof en water, want de nieuwe telefoons hebben een IP 68-certificaat.

De telefoon is dit keer opnieuw gemaakt van glas op de achterkant met een Google logo in het midden en we zien een zwart camera eiland in de linkerbovenhoek. De Google Pixel 4 krijgt wel een groter schermpaneel dan zijn voorganger, met het 5,7 inch formaat.

2. Prestaties en accu

Als we naar de prestaties van de Pixel 4 XL kijken dan vinden we zoals verwacht de 2,84 GHz Qualcomm Snapdragon 855 die in veel toestellen voorkwam dit jaar. Google gaf zijn belangrijkste toestellen een nodige upgrade wat werkgeheugen betreft want alle modellen komen dit keer met 6 GB aan RAM.

Er is dit keer ook meer opslag beschikbaar, want de XL-versie krijgt een variant met 128 GB opslag en een met 256 GB. De XL-versie heeft zoals verwacht een groter 2800 mAh-accu vergeleken met de 3430 mAh van de Pixel 3 XL.

De telefoons bevatten natuurlijk ook weer de mogelijkheid om draadloos op te laden.

De kleinere Pixel 4 kan dit keer voor het eerst niet op dezelfde kenmerken rekenen op het vlak van prestaties. Hij krijgt wel de 6 GB RAM, maar komt met een zowel een 128 GB model als een 64 GB model.

3. Gezichtsherkenning

Google maakt vooraf al bekend dat de Pixel 4 gebruik zou maken van gezichtsherkenning. En dat is vrij opmerkelijk, want eerdere modellen kwamen alleen met een vingerafdrukscanner. Google gezichtsherkenning gebruikt dezelfde methode zoals we dat kennen bij de iPhone, namelijk een infraroodbelichter. De infraroodbelichter stelt de contouren van je gezicht vast.

4. Prijs

Je hebt de Pixel 4 voor 749 euro, vergeleken met 849 euro voor de 64 GB versie van de Pixel 3 van vorig jaar. De Pixel 4 met 128 GB aan opslag kost 849 euro, vergeleken met 949 euro het jaar voorheen

Mocht je hulp nodig met jouw Google Pixel dan kun je altijd bij ons terecht voor alle reparaties. Je kunt een afspraak maken op onze website of kom gewoon langs bij ons in de winkel.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp Stel uw vraag