Microsoft

Surface Book 2

Microsoft Surface Book reparatie rotterdam gsmdokter
Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • GEEN data verlies
  • 12 maanden garantie
  • Gecertificeerde monteurs
  • 7 dagen open
  • Met of zonder afspraak
  • Webshop voor accessoires
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Surface Book 2 reparatie in Rotterdam Centrum

Surface Book 2 reparatie GSM Dokter repareert al uw mobiele apparatuur binnen een mum van tijd. Wij zijn de betrouwbare adres voor uw Surface Book 2. Kom langs zonder afspraak en u wordt bij ons direct geholpen. Met veel passie voor onze werk repareren wij de Surface Book 2 in meeste gevallen nog dezelfde dag!  De Surface Book 2 is een perfecte windows computer, met een uitstekend dun scherm en een mooie bouwkwaliteit. De hardware is supersnel, waardoor de Surface-laptop niet onderdoet voor de meeste ultrabooks. Wij begrijpen daarom heel goed dat u uw laptop niet lang kunt missen en zorgen ervoor dat uw laptop weer snel werkend is, zodat u weer verder kunt werken.

Veel voorkomende klachten bij Microsoft Surface

Voor een snelle en professionele reparatie aan uw Surface Book 2 kunt u bij de GSM Dokter terecht. Voor een reparatie van een kapotte scherm van een Surface Book 2 kunt u in de meeste gevallen binnen 1 dag  worden geholpen.

Ook komt het vaak voor dat andere onderdelen aan de Surface kapot gaan:

– Surface Book 2 Batterij loopt snel leeg of laadt niet meer op.
– De Software van de Surface Book 2 reageert traag of loop vaak vast.
– U heeft een vlek op het LCD. Dit is het onderdeel dat beeld geeft.
  – Moederbord reageert niet of gaat niet volledig aan van een Microsoft Surface Book 2

Over Microsoft Surface Book 2

Ontworpen voor de moderne werkplek

Nieuwe Surface Book 2 Hoogwaardige materialen zijn in balans gebracht met ongekende prestaties in een krachtige zakelijke laptop van dit formaat. De Surface Book 2 voor zakelijk gebruik levert ervaringen op waar medewerkers van houden met de keuze en flexibiliteit die ze nodig hebben om te werken zoals zij dat willen.

Garantie en verzekering

U kunt er vanuit gaan dat wij originele onderdelen gebruiken voor uw computer. Ook werken wij met gecertificeerde monteurs. Op alle reparaties aan uw computer krijgt u bij ons 12 maanden garantie. Wist u dat meeste schade aan uw Surface Pro ook gedekt wordt door uw verzekering? Meestal is uw schade gedekt door de inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering. Hiervoor kunt u van ons een factuur of een offerte krijgen.

Bel ons voor meer info 010 260 00 28 of maak direct online een afspraak voor een Surface Pro reparatie in Rotterdam Centrum.