Microsoft

Surface Pro X

Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • GEEN data verlies
  • 12 maanden garantie
  • Gecertificeerde monteurs
  • 7 dagen open
  • Met of zonder afspraak
  • Webshop voor accessoires
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Surface Pro X reparatie in Rotterdam Centrum

GSM Dokter repareert al uw apparatuur binnen een mum van tijd. Wij zijn de betrouwbare adres voor uw Surface Pro X. Kom langs zonder afspraak en u wordt bij ons direct geholpen. Met veel passie voor onze werk repareren wij de Surface Pro X in meeste gevallen nog dezelfde dag!  De Surface Pro 7 is een perfecte windows computer, met een uitstekend dun scherm en een mooie bouwkwaliteit. De hardware is supersnel, waardoor de Surface-laptop niet onderdoet voor de meeste ultrabooks. Wij begrijpen daarom heel goed dat u uw laptop niet lang kunt missen en zorgen ervoor dat uw laptop weer snel werkend is, zodat u weer verder kunt werken.

Veel voorkomende klachten bij Microsoft Surface

Voor een snelle en professionele reparatie aan uw Surface Pro X kunt u bij de GSM Dokter terecht. Voor een reparatie van een kapotte scherm van een Surface Pro X kunt u in de meeste gevallen binnen 1 a 2 uur  worden geholpen.

Ook komt het vaak voor dat andere onderdelen aan de Surface kapot gaan:

– Surface Pro X Batterij loopt snel leeg of laadt niet meer op.
– De Software van de Surface Pro X reageert traag of loop vaak vast.
– U heeft een vlek op het LCD. Dit is het onderdeel dat beeld geeft.
  – Moederbord reageert niet of gaat niet volledig aan van een Microsoft Surface Pro X

Garantie en verzekering

U kunt er vanuit gaan dat wij originele onderdelen gebruiken voor uw computer. Ook werken wij met gecertificeerde monteurs. Op alle reparaties aan uw computer krijgt u bij ons 12 maanden garantie. Wist u dat meeste schade aan uw Surface Pro 6 ook gedekt wordt door uw verzekering? Meestal is uw schade gedekt door de inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering. Hiervoor kunt u van ons een factuur of een offerte krijgen.

Bel ons voor meer info 010 260 00 28 of maak direct online een afspraak voor een Surface Pro reparatie in Rotterdam Centrum.