Samsung Smartphones Reparaties

Is het scherm van uw Samsung smartphone gebarsten of zit er een ontsierende breuk in het glas? GSM Dokter telefoon reparatie Rotterdam is specialist in het repareren van tablets en smartphones. Gecertificeerde monteurs repareren uw Samsung telefoon terwijl u wacht! Ook als uw Samsung niet meer oplaadt of u een ander probleem met uw telefoon heeft, dan helpt GSM Dokter u snel. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van diverse smartphones, waaronder ook de Samsung Galaxy. Lees meer

Samsung Smartphones reparatie en scherm vervangen in Rotterdam Centrum

Wij kunnen de meeste typen smartphones van Samsung probleemloos voor u repareren. Dat kan een van de nieuwste modellen zijn, maar ook juist een wat ouder exemplaar. U kunt bij ons terecht voor de reparatie van onder meer:

Meer info over de specificaties van uw toestel kunt u vinden op Samsung

Veel voorkomende Samsung-problemen

Een Samsung Galaxy S10, een Samsung S9 of een Galaxy S7 Edge scherm reparatie en een Samsung S8, S6 of een S5 scherm vervangen zijn werkzaamheden die wij  regelmatig uitvoeren. Niet verwonderlijk, want een kapot scherm is de meest voorkomende reparatie die aan smartphones wordt uitgevoerd! Een simpele val of het ongelukkig neerleggen van de Samsung telefoon kan al een barst of lelijke kras tot gevolg hebben. Gelukkig is een gsm reparatie waarbij het scherm vervangen wordt door ons snel en professioneel uit te voeren.

Andere veel voorkomende reparaties aan Samsung smartphones zijn het vervangen van de volumeknoppen of depower-knop. Deze vertonen na een aantal jaren van intensief gebruik vaak slijtage, waardoor ze niet meer goed werken. Hetzelfde geldt voor de USB-connector. Als de kabel geen goede verbinding meer maakt of er steeds uit valt, dan dient de connector vervangen te worden. Ook deze reparatie kunnen wij voor u uitvoeren.

Wat kunt u van ons verwachten?

Een Samsung telefoon kan weer jaren mee als u een telefoon reparatie laat uitvoeren. Via GSM Dokter regelt u dat heel gemakkelijk. Maak online een afspraak, kom op de dag en tijd van uw voorkeur naar onze winkel en ontvang na korte tijd uw Samsung telefoon weer helemaal gerepareerd terug! We gebruiken altijd originele materialen, waardoor u altijd kunt rekenen op goede kwaliteit. Bovendien kunt u rekenen op altijd drie maanden garantie op de gebruikte onderdelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul het formulier in en maak direct een afspraak voor een
telefoon reparatie in Rotterdam.